Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (240)

hippyman 

všechny recenze uživatele

mysteriózní hororová sci-fi, kterou se hlavně nesnažit moc pochopit a jen se nechat vtáhnout do příběhu, vychutnávat si zdařilé efekty, koukatelnou hilary swank a příjemný spád tajemné jedenapůlhodinovky... po zdejší kritice jsem opravdu moc nečekal, ale překvapivě to bylo nakonec ďábelské překvapení. 70% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Na to, ze na tie nabozenske zvasty neverim ani nahodou, to bol veeelmi pozeratelny film. Dokonca v tomto zanri po dlhej dobe fajn zazitok. Malo to dynamiku, spavne mysticku atmosferu, pre ateistu ako ja celkom fajn podane a rozhodne neskalmali herecke vykony. Koniec predvidatelny, ale malo to grady. Davam 3 a pol hvezdy. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Tak Hilary Swank mě po dlouhé době vytáhla do kina a zklamaný jsem se rozhodně nevracel. Pěkný horor, voda proměněná v krev, dobytek zachvácený morem a lid vředy, na zem se snesly roje kobylek, z blesků šlehal oheň a já se nenudil, sledoval jsem, jak se tahle sympatická bojovnice se vším vypořádává a jak příběh i přes drobné nedostatky a přílišné plácání se ve snech a vidinách dospěl k celkem zajímavému závěru. Mě se to líbilo a v noci jsem z toho měl zlé sny. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ke konci by to chtělo metalový nátěr, který by diváka probral z tvrdého spánku. Mrzí mě, že téma egyptských ran nebylo dotaženo ke grandioznímu finále, protože něco podobného nenapadne dnešní hororové scénáristě denně. Hilary Swank byla silným magnetem, ale ani ona nedokázala nakopnout hororový žánr do vyšších sfér. 50% a od dnešního dne zavádím jednotné hodnocení pro filmy z tohoto žánru... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak nakonec dávám 4*, protože první půlka je úplně skvělá, kdy filmek napíná jako malý gatě. Po odhalení, o co vlastně půjde, se atmosféra ještě drží na slušném levelu, načež závěr už spadá do průměru, což není ale rozhodně špatné, a taky díky tomu mi to vychazí na nadprůměr. Originalita, která nespadá ani na chvíli do sračkoida - proč to neocenit? A ani si nemyslím, že díky námětu na film hned tak zapomenu, i když o nečem mimořádném řeč být nemůže. Btw. na tom překladu se zas nějaký vypitý lingvista vytáhl. 70% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • AnnaSophia Robb (Loren McConnell) bola vo filme skutočne bosá, dokonca aj v scénach, v ktorých bežala lesom. Podľa jej slov si to celkom užila. (Pat.Ko)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 59. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Až poznáte původních deset egyptských ran, které posloužily jako základ příběhu, všimnete si, že mají jiné pořadí. To, co stačilo Bibli, mělo pro potřeby filmu málo dramatický dějový oblouk. (imro)

Reklama

Reklama