Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (240)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma bavilo. Chvíľu som dokonca uvažoval o 4*. Jasné, do hororovej siene slávy sa táto čiastočne béčková jednohubka nedostane (to by som nesmel odhadnúť záverečný twist asi hodinu pred hrdinkou), ale v dnešnej záplave trápnych remakov a pokračovaní Saw a Hostelu mi takýto zručne natočený film podľa pôvodného (no dobre, takmer pôvodného) námetu veľmi dobre padol. Stephen Hopkins sa nikdy nestal slávnym režisérom, ale natočil zopár príjemných kusov (napr. Lovci levov) a aj tu predvádza, že vie dať filmu vizuálnu atraktivitu, dynamiku i napätie (tá jedna ľakačka pri fotení v lese ma slušne plesla o stenu a útok kobyliek bola celkovo vynikajúca scéna). Navyše Hilary je fajn, dokonca sa občas dokáže tváriť ako kočka ;-). ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Řekl bych průměrný horor s některými nadějnými scénami s některými bohužel méně nadějnými. Až moc lekavých momentů způsobí, že se skoro přestanete lekat a na místech kdyby ste se pak měli lekat se pak vůbec nelekáte... Dal bych cenu za plakát, který je fakt super. A po kině na něj byla fronta... (což je co říct, když bylo v kině 10 lidí a plakát jen jeden...) ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

mysteriózní hororová sci-fi, kterou se hlavně nesnažit moc pochopit a jen se nechat vtáhnout do příběhu, vychutnávat si zdařilé efekty, koukatelnou hilary swank a příjemný spád tajemné jedenapůlhodinovky... po zdejší kritice jsem opravdu moc nečekal, ale překvapivě to bylo nakonec ďábelské překvapení. 70% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S egyptskými ranami šlo pracovat mnohem lépe a využít potenciál, které nabízely. Mohl to být výborný horor. Už jenom ten název, sliboval tolik. Byl lákavý. Atmosféra byla docela ucházející. Dvakrát jsem se lekla, když to bylo podruhé, tak mi matka sáhla na ramena. To byl šok. Jinak film jako horor zrovna moc nepůsobí. Pár působivých momentů se zde ale najde. Nicméně, přikoval mě k obrazovce a to je hlavní. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dost průměrnej film, na to co Hilary Swank točí v posledních letech. Jako takovej náboženskej horor to sice nebylo zas tak špatný, ale bylo to na muj vkus až příliš přeplácaný, hlavně teda na konci a pointa trošku zastaralá a okoukaná. Taky se mi moc nelíbila ve vedlejší roli AnnaSophia Robb, sice sem si jí celkem oblíbil z Terabithie, ale na tuhle roli by se podle mě hodil někdo daleko záhadnější a mysterióznější. Nicméně některý scény jsou docela napínavý a celkově film neni špatnej. jen to neni žádná bomba ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • AnnaSophia Robb (Loren McConnell) bola vo filme skutočne bosá, dokonca aj v scénach, v ktorých bežala lesom. Podľa jej slov si to celkom užila. (Pat.Ko)
  • Hudbu k filmu původně napsal legendární Philip Glass, ale producenti nebyli s výsledkem spokojeni, a tak na poslední chvíli najali Johna Frizzella. (imro)
  • Na začiatku filmu je prezentácia zobrazujúca metanol aj etanol. Molekulárna štruktúra označená ako etanol je však v skutočnosti metanol a metanol je označený ako etanol. Tiež štruktúry zobrazené pre obe ostatné chemikálie, DMSO a benzén, sú nesprávne. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama