Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (209)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelné a hloupé jedničce nemůžu věřit, že jsem se pustil znovu do týhle kočičárny! Liný, nenažraný a tlustý kocour cestuje do Anglie, kde se prohodí s téměř totožným kocourem "králem". Film funguje na klasické záměně osobností...že by to ale byla sranda? Tak to už říct nemůžu. Oproti jedničce tohle ztrácí aspoň to kouzlo, co měla. Tady už nehraje pouze Garfield a Odie, ale dokonce krávy, prasata, papoušek a kozy. Vážně tancující kozy a krávy....Největší kočka z celého filmu je zkrátka Jennifer. Tohle nezachrání ani oblíbený Bill Murray. ( 25 procent ) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Děti si tenhle film určitě užijí, je zde spousta mluvících zvířátek a Garfield dělá legrační věci. Ostatní se sice budou chytat hůř, ale díky lepšímu scénáři, který umožňuje Garfieldovi více využít svůj potenciál, nebudete z kina odcházet přímo zklamáni. I čtenáři stripů najdou během promítání několik jiskřiček naděje. ()

Reklama

Véča 

všechny recenze uživatele

Nevim,co mě to napadlo,nechat se přemluvit jít na tohle do kina.Inteligentní a sarkastický Garfield se změnil na hloupou tlustou kočku,Jennifer Love Hewitt hraje veterinářku,která svým chováním spíš připomíná pubertální dívku.Základní motiv příběhu je silně obehraný(jak záměna dvou téměř identických postav i zvíře,které zdědí bohatství),ale všechno je doraženo zbytkem mluvícího zvířecího osazenstva.To všchno by ale byl solidní základ pro lehce podprůměrný dětský film,ale nedokážu si představit,proč by se děti měly dívat na Garfielda,jehož oblíbenou činnotí je si každou chvíli říhnout.Neníc co víc k tomu dodat,než ,chvilkami vtipné,ale většinu času nudné a ani vzdáleně nepřipomínající komiksovou předlohu. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jen zneužití slavné značky pro jednu z variací Prince a chuďase od Marka Twaina. Tedy pochybuju, že Císařův pekař je ve světě nějak zvlášť zažitý. Už od minulého dílu víme, že s původními stripy má film společná jen jména, nikoli vzhled ani osobnost, navíc se radikálně mění i kulisa. Spousta mluvících zvířat zůstává, Odie opět černá ovce. Navíc si furt pamatuju díl Heathcliffa s doppelgangerem, to už o něčem vypovídá. Ovšem scéna s Big Benem není zlá. Bez ironie! Bohužel jediný nápad v celém filmu. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Druhý hraný film s tlustým nenažraným vtipným oranžovým kocourem. Garfielda zbožňuji a tak jsem si tento film, nemohl nechat ujít. Zápletka je zajímavá, pro mě byla překvapivá. Zasazením druhého oranžového kocoura, mě trochu rozladilo, pro film byl ale důležitý. Rozhodilo mě to proto, protože podle mého názoru, Garfield byl, je a bude pouze jeden! Navíc mi připadá, že dvojka nemá takový vtipný šmrnc, jako měla jednička. Proto ode mě 2 dostává o jednu hvězdičku méně než jednička. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Bill Murray nebyl jediným adeptem pro hlas hlavního hrdiny. První volbou byl Lorenzo Music (namluvil postavu Petra Venkmana v kresleném seriálu The Real Ghostbusters. Venkmana si v původním hraném filmu Krotitelé duchů (r. Ivan Reitman, 1984) zahrál právě Bill Murray). Chvíli však měl úlohu v rukou i John Goodman. (imro)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama