Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

lola3121 

všechny recenze uživatele

Maggie Gyllenhaal je taková trochu zakřiknutá děvenka, která má ráda bolest, takže se různě píchá a řeže, má na to dokonce speciální soupravičku. Pak se nechá zaměstnat jako sekretářka a zjistí, že ještě lepší je nechat se občas proplesknout od šéfa. Ten z toho sice má nejdřív výčitky svědomí, ale protože se mu to vlastně libí, tak láska zvítězí, čili to dopadne ke všeobecné spokojenosti. Takže pokud máte nějakou úchylku, nenechávejte si ji pro sebe. Mohli byste litovat. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Wow wow wow! Neuveriteľné čosi. Milujem filmy ktoré sa tvária úplne nevinne a potom z nich vylezie niečo tak geniálneho. Každú sekundu som úplne hltala a aj keď Maggie Gyllenhaal nie je práve moja najobľúbenejšia herečka, táto rolička jej absolútne sadla. Takto má vyzerať skutočná láska. Presne viem ako sa cítila a to napatie by sa dalo krájať. Ešte teraz sa usmievam. Dokonalosť sama. Musíte vidieť!!! ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhou dobu musela americká studia dodržovat tzv. morální kodex a zejména tvorba velkých studií se vyznačovala neuvěřitelným šosáctvím. Pak přišlo uvolnění, které přineslo spoustu nahoty, vulgarity a zbytečných filmů, které sázely na co nejlacinější podbízivost. Sekretářka není erotický film, je to spíš úsměvný příběh o hledání sexuální identity a vyrovnávání se s ní. Zatímco homosexualita je už víckrát úspěšně zpracovaná a jako téma určitě nepřekvapí, sexuální odchylka, která hraje v příběhu sekretářky důležitou roli, má stále nádech něčeho neobvyklého, v hraných filmech jen zřídkakdy viděného. Maggie Gyllenhaal i James Spader hrají s nadhledem a Sekretářku lze považovat za příjemný snímek ve stylu americké nezávislé scény. Jde o film, který sice opatrně a mírně (ve skutečnosti se přes tragikomické a dramatické prvky pohybuje na půdorysu klasických romantických komedií) ale přece jen posunuje hranice stylu a tématu. Celkový dojem: 80 %. Je to mimo jiné snímek o toleranci a ocení ho nejspíš ti, co už dávno pochopili, že hranice tzv. normality se pohybují jinde než v předminulém století a láska má mnoho podob... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Celé tohle dílko se velmi povedlo. Ať už hereckým obsazením, námětem, scénářem nebo hudbou. Kompletně mi to do sebe všechno zapadlo, takže hodnotím velmi kladně. Nikdo na světě nemůže říct, co je v lásce "normální" a co už není. To je na každém z nás. Jde jen o to nikoho k ničemu nenutit. A když ten člověk sám chce a líbí se mu to, tak proč ne, že? Ti dva si prostě "padli" a o tom to celé je. Dávám plný počet bodů. Nemůžu jinak. James byl okouzlující a Maggie neodolatelná. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Uchylárna zhruba na úrovni 50 odtieňov smradu, ale s ozrutnými hercami, ktorí nemajú nič na robote len masturbovať a potom ešte plácať sa po zadku. Pointa nula, herecké výkony nula a mládež, ktorá by v tom hľadala nejaké sexuálne vzrušenie, upozorňujem, že pri pohľade na Maggie Gyllenhaal hrozí hnitie vtáka a totálny kolaps rozmnožovacej sústavy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Na filmovom festivale Sundance v r. 2002 získala snímka špeciálnu cenu za originalitu. (eurika)
  • Přestože má Lee problémy zvednout plnou nádrž vody nebo vlézt do kontejneru, pro její představitelku Maggie Gyllenhaal nepředstavovaly žádnou větší námahu. (TaNya_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama