Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

maddy 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som videl iný film ako ostatní hodnotiaci, ale tých 58%(20.10.2010) absolútne nechápem? Neskutočne amatérsky natočený film s absenciou akejkoľvek logiky a ani tie vychvaľované "gore" scény ma nezaujali, pretože všetky časti ľudských tiel vyzerali ako z gumy - to sa možno nosilo v 80. rokoch, ale dnes už čakám o niečo vyššiu kvalitu efektov. Nemám veľmi vo zvyku film pretáčať dopredu, ale tu som to nevydržal a poslednú 20 minútovku pozeral už len funkciou "fast-forward". Aj vzhľadom na krátku dĺžku (cca. 85 min.) som sa neskutočne nudil. Fakt, že to je z After Dark Horrorfestu u mňa neobstojí, pretože aj tam sa nájdu skvelé kúsky ako From Within, The Broken, Lake Mungo ... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to na mě nepůsobilo tak nepřirozeně, určitě bych dala vyšší hodnocení. Z krvavé stránky by se to dalo pojmout jako masakr, z té logické a z přemýšlení hlavních (i vedlejších) postav už to bylo horší. Postupně příběh upadal do takové splašky, že jsem se v určitých místech musela smát. Musím přiznat, párkrát jsem se opravdu lekla, ale krvavé scény ve mě znechucní nevyvolalo (asi mám na tohle dobrý žaludek). Tři hvězdy za krvavé momenty, mrazivou atmosféru a výstižný název. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

V žánri slasheru by som povedal, že skôr podpriemer. Príbeh tisíckrát prevarený, herecké obsadenie tiež priemerné, po čase som opäť videl Roberta Patricka (tentoraz s hlasom veľmi podobným Jigsawovmu), hlavná hrdinka sa mení z krehkého a vystrašeného dievčatka na neľútostného zabijáka túžiaceho po odplate (s hláškami typu You are next alebo Bleed out bitch). Myslím si, že aj tie gore scény boli skôr priemerné, čo sa dnešného trendu týka. Keď vám tento snímok ujde, nič veľké sa nestane. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama