Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (115)

samkko 

všechny recenze uživatele

Páni! Laciná kopie Star Treku? No právě že vůbec ne! Epizoda je geniální v ukazování lidské špatnosti, hudbě, vizuálu, příběhu, ale hlavně kvůli fenomenálním hereckým výkonům. Parta, vesměs béčkových herců nám předvede oscarový výkon který v SERIÁLU jen tak neuvidíte. Konec je skvělý a pohledy do otevřeného vesmíru (byť jich tu moc není), se povedly taky. 8,4/10 ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jojo, delala jsem ve vyvojarske spolecnosti a s kamaradkou jsme se casto bavily na tema, ktery z tech tichych nemluvnych chlapcu by byl jednou schopny naklusat do firmy a celou ji vystrilet .... jakoze takovy ty magoři na první pohled, ti jsou v podstatě neškodní, horší je to s těmi, do kterých bychom to neřekli ani na ten desatý pohled :D ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Farebna "startrekovska parodia", ktora proste musi zaujat. Zaciatok bol trochu vlazny podla mna, no neskor to bolo velmi dobre. Pacilo sa mi ako som pocas deja musel prehodnotit nazory na jednotlive postavy. Najviac vsak samozrejme zaujme Plemons, ktoreho som v kratkej dobe videl v dvoch filmoch a v oboch hral trhleho magora. Musim uznat, ze sa na podobne role hodi. Aj vdaka jeho ucasti idem do plneho poctu, lebo musim priznat, ze som nasiel par momentov, nad ktorymi sa dalo lepsie zamysliet. Zaver bol svojsky, v ramci zanru sa neoplati riesit logickost celej tej situacie, ale vysledok bol nadherny, pre posadku USS Calister. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde. ()

moriero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle dílu jsem se bránil nejvíc, protože ač miluju sci-fi, nemám rád ani Star Trek ani jeho parodie. Ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně Black Mirror - tak čeho se bojím, že? Pecka. Jedním slovem prostě pecka. Počáteční kýčovitá grotesknost byla velmi záhy nahrazena brutální temnou schízou a inteligentním přežívákem. Pecka. Jo, sorry, to už jsem vlastně říkal. Koupím si slovník. Tohle se mi u Black Mirror stává často. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Aaron Paul je veľký fanúšik seriálu a vedomý si toho, že v ňom len zriedkakedy účinkujú herci dvakrát, súhlasil s poskytnutím hlasu pre túto epizódu pod podmienkou, že mu to nebude brániť v tom, aby sa objavil vo významnejšej úlohe v ďalšej epizóde. Paul neskôr stvárnil hlavnú úlohu Cliffa Stanfielda v epizóde 6. série Beyond the Sea (2023). (Arsenal83)
  • Táto epizóda získala zo všetkých doterajších dielov najviac televíznych cien (7) a nominácií (21). (Arsenal83)

Reklama

Reklama