Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

7duster 

všechny recenze uživatele

další Rob Schneider? ne, děkuji - říkal jsem si na začátku, pak jsem ale byl "donucen" tento film shlédnout a musím uznat, že jsem se výborně bavil - vezmu-li v potaz, že se jednalo o film se stokrát (ne-li více) provařeným klišé, předvídatelným koncem, několika "fekál-blicími" scénami atd. pár frků se vážně vydařilo a jako film na "jeden večer" to svůj účel dokonale splnilo ..... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa tesil na tuto sialenu komediu, ale bud som nemal na tento styl komedie naladu alebo to neviem vysvetlit, ale to dementne spravanie Jona Hedera a Davida Spadea mi nielenze nebolo smiesne, ale to vrtanie si v nose alebo plutie do tvare a este grcanie a neviem, ci som este na co som zabudol, mi skor kazilo naladu sa na ten film divat a to mam Jona Lovitza alebo Schneidera este celkom rad, tak ako aj komedie s Eddiem Murphym. Reziser Dennis Dugan ma za sebou komedie, ako TEN KLUK JE POSTRACH (1990), VELKY TATA (1999), POLICAJTI NA BATERKY (2003) alebo KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO (2007). Na vsetkych filmoch som sa dobre pobavil, okrem tohto jedineho, kde som nasiel iba par humornych scen... 04.08.2008 ________ Rob Schneider - (Gus) +++ David Spade - (Richie) +++ Jon Heder - (Clark) +++ Jon Lovitz - (Mel) +++ Craig Kilborn - (Jerry) +++ James Earl Jones - (Hlas Dartha Vadera) +++ Dennis Dugan - (Coach Bellows) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Patrí to do typu zbytočných amerických komédií, ktoré chcú svojou občasnou zábavou a trápnosťou pobaviť čo najviac ľudí. Nevravím, že som sa pár krát nezasmial, ale je to fakt dosť stupidné. Dejovo strašné, komediálne priemerné, herecky pod úroveň. Nepotešil ma ani Rob Schneider, ktorého mám ako komika veľmi rád. Tu ma jednoducho o ničom nepresvedčil, vie natočiť aj lepšie komédie. Je to len taká malá americká bezúčelná kravina. Pri zažmúrení obidvoch očí môžu byť aj 3*. 50% ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tohle museli natočit a vymyslet nějaký pošahaný blbečkové, kteří tam snad i hráli. To bylo fakt otřesný, až nemám slov. Bohužel jsem se musel i zasmát, jelikož větší hovadinu (až na Napoleon dynamit) jsem neviděl. Ani nevím, jestli dát odpad nebo jednu hvězdičku, ale asi jednu hvězdičku jelikož odpad dávám akorát tak mexickým telenovelám, co vidím tak 1 minutu když si jdu do kuchyně pro něco k zakousnutí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie mam rád a ještě když tam je Rob Schneider, tak už neni co řešít, jenže tohle byl fakt moc velkej náklad i na mě. Když přejdu, že opravdu povedenejch vtípků je jen pár a že to ostatní je většinou nemile trapné a že Jon Heder si opět zahrál(?) retardovaný hovado, tak se bohužel dostanu jen k závěru filmu, kterej už ale opravdu jen tak opominout nejde, takový moralizování o šikaně se jen tak nevidí a ta závěrečná naprosto příšerná udobřovačka mi fakt neudělala dobře ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)
  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama