Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem věděl, že od Wayansů se člověk jen málokdy dočká něčeho skutečně zábavného (byť naposledy mě trochu chytli s Někdo to rád blond), nebyl jsem nakonec ani nijak zásadně zklamán. V Pidihajzlíkovi se nedočkáte ničeho převratného ani překvapivého, nezbytná část fórků je založena na..., no však víte, jak to jen slušně... vyměšovacích záležitostech :-), což by u nich spíše zarazilo, kdyby někdy natočili film bez těchto úchyláren. Ale celkově to nebylo zase až tak tragické, byť jsem chvíli váhal mezi jednou a dvěmi hvězdami. Největší negativum tohoto filmu je to, že to byl pro mě zase po několika měsících konečně film, který jsem předtím ještě nikdy neviděl (mám teď částečně bezfilmové a částečně reprízové období) a tak jsem byl přeci jen natěšený trochu více než obvykle. No nic, tak příště to snad vyjde na více hvězdiček... ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kuku-keke! Podarená bláznivá komédia pri ktorej sa človek dobre zabaví. Bratia Wayans výborný, najmä počítačové zmenšenie Marlona nemalo chybu a ja som sa nie raz dobre pobavil. Nechápem ľudí čo dávajú tomuto odpad. Asi nemajú zmysel pre humor. Uznávam je to strelené, ale prečo nie? Celkovo to neurazí, je to pozerateľné a ten nápad je originálny! ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Rodina Wayansových se znova dala dohromady a natočila opět další bláznivou komedii - Pidihajzlík. Liliput Calvin (Marlon Wayans) se svým dementním kamarádíčkem (Tracy Morgan), spáchá loupež diamantu, ale po souhře náhod se diamant nějak dostane k jisté Vanesse (Kerry Washington) a jejímu příteli Darrylovi (Shawn Wayans), který moc touží po dítěti. A tak bude muset zlodějíček liliput Calvin, hrát malé dítě a dostat se k těm dvoum, aby si diamant mohl vzít zpátky. Myslím, že takovouhle švihlou zápletku by mohli vymyslet jen Wayansové, nikdo jiný. Přes malou porci dobrých vtipů zklamán ale nejsem, protože od Wayansů už jsem prakticky nic jiného nečekal. Prostě další oddechová “Wayansovka“. 2 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně sračka jak se patří, ale opět v podání Wayansovic rodinky jde o další nezapomenutelnou podívanou. Taky bych chtěl ten matroš, pod kterým vymýšlejí ty šílené scénáře. Každopádně během natáčení s nimi musí být zákonitě velká prdel. Marlon coby liliputí hajzlík v dětských hadříkách byl prostě super. Zvláště pak ty jeho zvrácené choutky, všelijaké legrácky a nedej bože když ho někdo nasral. Jasně, je to kokotina, ale pořád se u toho člověk alespoň zasměje – musíte mít však rádi jejich druh humoru. Ten totiž nesedne každému. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Komu přišlo bizarní první kolo prezidentských voleb, ve kterém spolu soupeřili Žid, Rakušan, Kůrovec, Avatar, jedna kráva, čtyři průměrní Češi a málem i Japonec, ten by si měl pustit Pidihajzla. Zakrslý černoch tam totiž hraje batole, které neustále někoho mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí a prdí, až jsem z toho všeho zblbnul a nabyl přesvědčení, že kdyby mi na dveře zaťukala rozkošná Kerry Washington, nejspíš bych ji nakopal do koulí a poprděl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)
  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama