Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To je ono Péťo, vyser se na ty mediální mrdky z řád filmových kritiků, publicistů a hlavně filmových odborníků, kteří se snaží dělat s filmu pomalu nejtěžší vědu na světě. Čtení jejich plivanců mělo za následek, že jsem si připadal jako největší debil na světě, že nevysedávám od rána do večera u uměleckých filmů, ale mám radost z akčího filmu nebo lidové komedie. Nevím co to je za klauni, ale asi si naivně myslí že filmy tady vznikají kvůli nim. Takže bohatě stačí trailer či PR materiál a Čtvrtníčkův slovní doprovod, abych se sám zorientoval co mě bude zajímat a co ne. "Seminárními prácemi" filmových odborníků si vytírám prdel, abych ušetřil za záchodvý papír. ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Dnešní úroveň zdaleka nedosahuje zábavné kvality z dob Holý & Kohout, ale určitá informační hodnota je zachována dodnes. Pro ty, co nečtou filmové magazíny či weby a nestahují trailery ideální volba, jak se podívat na pár záběrů z chystaných premiér a dozvědět se, kdy a co je v kině čeká apod. ___ Od doby, co to dostal Čtvrtníček je to navíc i místy vtipné... popojedem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama