Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách kdy Kinobox uváděl Roman Holý a ten jeho prima parťák, patřil tento pořad mezi mé oblíbené a nenechal jsem si ujít žádný díl nebo jeho reprízu. Po té co ČT začala nesmyslně šetřit, stal se z toho paskvil pouze s mluveným slovem a ukázkami filmů. Nevím jaká je dnešní podoba pořadu, třeba se někdy zase podívám. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali tak mě to zdržovalo při sledování reklam. Modlil jsem se aby to skončilo, protože jsem neměl nic jiného na práci, když jsem byl dítě. Já jsem řekl práci, špíše bych měl říci, že jsem se nudil a měl jsem rukou podloženou bradu. A kinematografii jsem prd rozuměl. Tedka ale dokáži ocenit ty všechny grafické vychytávky a filmy díky csfd začínám na druhou milovat. Takže sem s ním... dávám 1 bod za rušení při sledování filmů v mém mládí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama