Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blízká budoucnost. Posádka pozemského raketoplánu se blíží k Marsu. Technické potíže způsobí velmi tvrdé nouzové přistání, a loď je značně poškozena. Astronauti se brzy setkávají s nepřátelskými obyvateli Marsu, jejichž města jsou vystavěna v podzemí. Jsou vtaženi do občanské války, kde se extrémistická frakce snaží svrhnout marťanského vládce Marduka (Tony Amendola). Astronauti se musí rozhodnout, na čí stranu se postaví, aby si získali důvěru svých vyspělejších sousedů. (zipacna)

(více)

Recenze (34)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem již mnohokráte konstatoval, když nemám peníze, netočím sci-fi z Marsu, ale pustím do lesa vystrašené studenty a na ně něco, co není vidět. Ano, to bychom se opakovali, ale tento film také opakuje ohrané téma. Animace jako z levné PC hry z devadesátých let, scénář pitomoučký a herci (až na velké vnady některých z nich) nekoukatelní. Je to "céčko", ale není ani vtipné. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Téma Marsu, prehistorické návštěvy mimozemšťanů, zásah do vývoje člověka na Zemi, přežívající podzemní civilizace na Marsu, pyramidy atd... to je vše lákavé téma, ale zpracování je bohužel laciné a tragické. Amatérsky natočený film s triky ze šedesátých let, špatným scénářem, špatným dabingem, ale za snahu využít tyto kacířské myšlenky dávám jednu hvězdičku. Dnes je u moderních scifi bohužel pravidlem orientování na boha všehomíra, víru, ekologická poselství, celosvětový mír, zdařilou evoluci, genderovou rovnost atd... ()

Reklama

Karbos 

všechny recenze uživatele

TV film na motivy Dänikenových děl o anunaki a mimozemských zásazích do vývoje lidstva hozený do laciného a děravého kabátu Hvězdné brány. Inspirace je zde do očí bijící, stejně jako papundeklovost všeho kolem. Námět ale oceňuji, dostat to do ruky někdo s penězmi mohl to být další super blockbuster. Btw jestli pak jste si všimli, že hlavního emzáka hrál mistr Breitac alias Tielkuv učitel  Tony Amendola :)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se zde snažili vytěžit především na obsazení miláčka žen z Pobřežní hlídky (David Chokachi), který už ovšem má své nejlepší léta za sebou - tím myslím především úspěšné role a potom účast chlapíka z Hvězdné brány (Amendola), který kromě své maličkosti přinesl do filmu i spoustů nápadů od svých chlebodárců. I tak si však myslím, že tenhle kousek je průměrnou podívanou a rozhodně není ztrátou času. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbina, kde se pořád něco děje a odsýpá to, žádné zbytečné řečičky (tedy až na tu kněžku). Přijetí nebo nepřijetí tohoto filmu hodně závisí od toho, jak moc se člověk dokáže oprostit od všech těch nelogičností, mizerné počítačové grafiky ve stylu her v 90. letech. Řekl jsem si, že logiku nechám tedy raději stranou, a pak je to docela zábava. (I když holky nic moc - jednu prsatou zabijí hned na začátku, druhá prdelatá a s bříškem, co jí leze z trika, je hlavní hrdinka, no a o kněžce raději nemluvit, ta měla sex appealu jako sousedovic doga). Je tady pár zajímavých nápadů, z nichž by "vážní" filmaři nasekali hned trilogii, ale je fakt, že celkově to prostě bylo slabé a blbé, i když to pobavilo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama