Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blízká budoucnost. Posádka pozemského raketoplánu se blíží k Marsu. Technické potíže způsobí velmi tvrdé nouzové přistání, a loď je značně poškozena. Astronauti se brzy setkávají s nepřátelskými obyvateli Marsu, jejichž města jsou vystavěna v podzemí. Jsou vtaženi do občanské války, kde se extrémistická frakce snaží svrhnout marťanského vládce Marduka (Tony Amendola). Astronauti se musí rozhodnout, na čí stranu se postaví, aby si získali důvěru svých vyspělejších sousedů. (zipacna)

(více)

Recenze (34)

19Lenka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zhlédnuté skifi za poslední dobu. Proč film vidět: 1) Uvidíte naprostou pohodu a úsměvy všech členů posádky, aťsedějecoseděje, po celý film. 2) Uvidíte neustále nacpávajícího se Igora. 3) Uvidíte svou oblíbenou postavu jménem Ambrož, který to chudáček celý film schytává. 4) Uslyšíte nesmrtelnou větu "Viděla si to?" 5) Uvidíte svářejícího Minecraft panáčka. 6) Poznáte, že i hadice od sprchy má na Marsu své využití. 7) Uslyšíte další nesmrtelnou větu "To je tvá rodina?" 8) Uvidíte rajčatový protlak v helmě. 9) Uvidíte nespočet hustých bojových scén s HUSTOU tvrdou muzikou v pozadí. 10) Uvidíte nádherné modroočky. 11) „Moji vojáci tě nepřestanou hledat, dokud tě nenajdou“ Aha, tak jo. 12) Budete přemýšlet o tom, jestli se opravdu za každou spolupráci takto odměňuje. 13) Neuvidíte, jako u většiny filmů, nepovedené záběry na konci snímku. Ty jsou už během něj. │PS: "Byla to pro tebe velká oběť, vzít si starého muže?" Hvězdička za odvahu. A smích. A Igora. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

TV film na motivy Dänikenových děl o anunaki a mimozemských zásazích do vývoje lidstva hozený do laciného a děravého kabátu Hvězdné brány. Inspirace je zde do očí bijící, stejně jako papundeklovost všeho kolem. Námět ale oceňuji, dostat to do ruky někdo s penězmi mohl to být další super blockbuster. Btw jestli pak jste si všimli, že hlavního emzáka hrál mistr Breitac alias Tielkuv učitel  Tony Amendola :)) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbina, kde se pořád něco děje a odsýpá to, žádné zbytečné řečičky (tedy až na tu kněžku). Přijetí nebo nepřijetí tohoto filmu hodně závisí od toho, jak moc se člověk dokáže oprostit od všech těch nelogičností, mizerné počítačové grafiky ve stylu her v 90. letech. Řekl jsem si, že logiku nechám tedy raději stranou, a pak je to docela zábava. (I když holky nic moc - jednu prsatou zabijí hned na začátku, druhá prdelatá a s bříškem, co jí leze z trika, je hlavní hrdinka, no a o kněžce raději nemluvit, ta měla sex appealu jako sousedovic doga). Je tady pár zajímavých nápadů, z nichž by "vážní" filmaři nasekali hned trilogii, ale je fakt, že celkově to prostě bylo slabé a blbé, i když to pobavilo. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Už na začátku, když jsem viděl valící se kameny nenechávající za sebou stopu, mi bylo jasné, že půjde o kravinu nejvyššího kalibru. No a po scéně na Měsíci, kdy za kosmonauty není v prachu ani stopa jsem se v tom utvrdil. To snad bylo točený v divadle, něco doděláno v PC, prostě žádná snaha udělat něco dobře. No, větší koninu jsem už chvíli hodnou neviděl. Mars s tím. 201209088624/8753 ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

diletantsky natocene vesmirne cecko s podpriemernymi hereckami a hercami (ktori posobia ako vypozicani z pornofilmu), naivnym az inzitne prevedenym nametom a do oci bijucimi lacnymi neinspirovanymi kulisami, ktore su trochu podtrhnute predpotopnou digitalnou technikou. zaujimava myslienka, zalozena na badani publicistu zachariu sitchina a jeho pre-astronautickom vyklade starosumerskych textov o stvoreni, tak uplne minula svoj zamer (ak nejaky vobec mala). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama