Reklama

Reklama

Gopher Broke

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2004, 4 min

Režie:

Jeff Fowler

Scénář:

Jeff Fowler

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Greg Berg

Obsahy(1)

Náladový krtko sa vyhrabe na poli a snaží sa ukoristiť nejaké jedlo z okoloidúcich áut. Lenže nebezpečenstvo číha na každom kroku... (Makky)

Recenze (49)

Němi 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh na téma "Když se něco sere..." podepřený nečekaně výbornou animací. Hlodavec v hlavní roli sice není takový sympaťák, jak by se od podobného stvoření v animáku čekalo, ale několik parodií na ujetá klišé zpomalovaček a fantazií fungují perfektně. Kravský zvonec zabodoval! TADY ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tohle mi připomnělo úsloví "Když se na vás vysere pták, buďte rádi, že Bůh neobdařil křídly i prase". Špičková animace srsti zvířat zlepšuje dojem z mizivého až žádného příběhu. Ani pár jednoduchých vtípků a zlomyslná pointa však tento nadprůměrný kraťas studia Blur nepovyšuje nad kterýkoliv průměrný kraťas od studia Pixar nebo Dreamworks. Ale proč porovnávat neporovnatelné, prostě si užijte příhody dalšího pro potravu trpícího zvířete. ()

Reklama

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Takový vcelku neslaný nemastný kraťas, vtipem také zrovna neoplývá (ale je možné, že v roce 2004 bylo ještě naražení hlavní postavy hlavou do sloupu, když běží jedním směrem a jiným směrem se kouká, ještě vtipné). Takových už jsem viděl spousty, a kdybych si jej kvůli psaní tohoto článku nepustil znova, pravděpodobně bych si ani nevzpomněl, o čem pořádně byl. Musím ovšem ocenit technickou stránku, protože na rok 2004 vypadá snímek velmi dobře a má příjemnou hudbu. Režisér filmu Jeff Fowler se dokázal vypracovat, loni režíroval celovečerního Sonica. Pěkná práce! [Oscary 2004] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z adeptov na Oscara za rok 2005 v kategórii krátky animovaný film je Gopher Broke od Blur Studios. V hlavnej úlohe hybrid sysla s krtkom a jedná poľná cesta, po ktorej sem-tam prejde nejaký ten truck plný voňavej zeleninky. Tu už treba, len nápad a zbaviť sa doternej fauny, ktorá má na vitamíny zálusk. Lenže syslokrt to nebude mať také jednoduché a ako to skončí (uf) si pozrite sami. Fakt to stojí za to ! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama