Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Psema 

všechny recenze uživatele

Každopádně obrovské Guilty pleasure, které se hrdě řadí na poličku mezi Mortal Kombat a Street Fightera. Corey Yuen udělal to jediné, co musel. Pojal adaptaci bezmyšlenkové hry jako bezmyšlenkový film, u nějž využívá nakoukané scény z hrdiny a Klanu létajících dýk, přičemž se může ohánět slečnami v bikinách, jejichž těla jsou tak pevná, že by z toho komunističtí budovatelé měli určitě radost. To je ale jen drobným kladem, který nezakryje fakt, že holčiny neumějí vůbec bojovat, a ani přes slušnou choreografii si nelze povšimnout toho, že absolutně netuší, co právě provádí. Příběh samozřejmě neexistuje a záporák Eric Roberts je těžce nefunkční, ale co, hlavně že se na to obsazení hezky kouká a rychle to uteče. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvezda navic za ty japonske mimogravitacni skoky, supermanske behy a nadherne bojove umeni, to vse ve zpomalenych zaberech. To ja rad.. Celkove mi ta asijska cast pribehu prisla nejzajimavejsi, ty dalsi holciny sice nebyly vubec spatne, ale taky trochu nezajimave.. Souboje zvladnute na jednicku (nejsem zadnej asian geek, takze je mi jasne, ze souboje v tomhle filmu nejsou proti tem v tech opravdu japonskych a cinskych, resp. thajskych a dalsich nicim). Ale me staci i tohle. Asi nejlepsi zpracovani hry, ktere dosud bylo na platne, coz me zaroven udivuje a zaroven naplnuje respektem. Zaver je pekne parodicky a tu bitvu bych teda chtel videt :-)) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama