Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy viděl... "Dnes večer ... JSMÉÉÉÉ!!!!" Dva z nás se ráno potýkali s průjmem, jeden se pozvracel. Nekecám! Při odchodu z promítání jsem zjistil, že si nepamatuju, o čem film byl, jak se jmenoval, vlastně mi úplně zmizel z paměti, a ani když mi ho spoludiváci vyprávěli znovu, na nic jsem si nevzpomněl. Takže každý, kdo rád experimentuje se svými psychofyzickými limity, by to měl vidět. :) ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem holka nebojácná a ze 300 nejhorších filmů co na CSFD jsou jsem viděla už cca třetinu, směle si troufám napsat, že poznám opravdu ale opravdu špatný film. Píííčo a fakt, že jo, kurva JO !! Měla jsem pravdu protože už během první !! minuty jsem naprosto jistě věděla, že tohle bude kolosální sračka, co bude konkurovat i Modelkám na zabití nebo Válce světů : Invazi. A taky že jo !! Mé instinkty jsou už tak vytuněný, že mi stačilo šedesát vteřin snímku. Jsem bohyně, neskutečně neskutečná odbornice na sračky a všemocná vládkyně filmových píčovin. K filmu - Kdo si tohle pustí kvůli touze vidět jak si to spolu rozdá Van Helsing s Drákulou, tak nebude muset čekat dlouho. Po pěti minutách filmu si to spolu rozdaj a o dvě minuty později Drákula chcípne. Konec, ende, šlus, vymalováno...Pak už bude hlavní padouch neskutečnej pračůrák jménem Sebastian, kterej na konci filmu, kdy mu bude zmlácenej Váňa Helsingů ležet u nohou, místo jeho doražení začne sáhodlouhej monolog o tom jak si jeho smrt vychutná. Po asi pěti minutách kecání ho Váňa zákeřně sejme a po zahlášení jedný věty ho dorazí. Tak se to dělá ty vypíčená pijavice !! Máš šanci? Tak soupeře sejmi a nehoň si nad ním pět minut čůráka. Jinak místama film dokáže i pobavit. Třeba když zmíněnej Sebastian pyšně prohlásí, že vybudoval mocnou armádu. V tu chvíli jsem vyprskla smíchy a málem se popálila o žehličku, protože nazvat tlupu asi deseti hovad mocnou armádou...to chce brát už jinej matroš. Dál se dozvíme, že kdyby nemyslel penisem tak by mohl být král upírů, upíra zabiješ ranou do srdce a to srdce má skrytý za druhým knoflíkem u košile...Aha...popojedem k jediný fajn scéně a ta je v čase 39.52 - 40.20 . Během té scény uvidíte pěknou komplet nahou brunetu s velkýma kozama, zastřihnutým bobříkem a pěknou prdelí jak jde šoustat s dalšíma dvěma blonckama a tím debilem Bastíkem. To je asi to jediný co ve filmu stojí za mrknutí kromě šukézní černošky (mulatky) která je ale cudná a ukáže leda hovno. Což se ale hodí když film je sračka..... ()

Reklama

ohneta odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza bude Vámi prostupovat při zhlédnutí tohto veledíla. Pokoušel jsem se na to podívat do konce, ale opravdu to nešlo. A to jsm ležel v nemocnici, kde jsem se nudil a kamrád mi to donesl na dvd, pr nebudu litovat. Měl pravdu. Celý nažhavený jsem flm vložil do nootebuku, nasdil sluchátka a nestačil se divit. Po deseti minutách jsem to vypl, hodinu se nudila pustil si to znovu, tentokát jm vydržel 20 minut. Teda viděl jsem už hodně, ale tohle je vyložená hovadina, která je myslena vážně. Děs a Hrůza. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 0/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +je tam krev -naprosto špatní herci, špatná kamera, špatné nasvícení akčních scén, směšné postavy/// S přibývajícími minutami jsem si stále více uvědomoval, že tvrzení: "tady je něco špatně" je mílné a skutečnost je taková, že tady je všechno špatně. Klidě vám budu tvrdit, že i já dokážu natočit lepší film a v mi to po slédnutí tohoto kousku budete věřit. Nechápu co tohle mělo znamenat a nechápu proč se to jmenuje Van Helsing vs. Dracula, když o tom druhém to vůbec není. Nechápu tvůrce, kteří tohle myslelí vážně. BURN IT./// Celkem 14%/// ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Čo dodať.....katastrofa po všetkých stránkach,rozpisovať sa o tom čo je tu zlé by zabralo pol dňa.Stačí si len predstaviť napríklad dokonalého Draculu od F.F.Coppoly a všetko čo je na tom filme dobré obrátiť naruby.Vznikne vám Way of the Vampire.Dôvod prečo dávam * je že mám slabosť pre upírou a dal som si raz záväzok že žiadny film o upíroch u mňa nedostane odpad.Hoci tento skvost to mal dosť nahnuté. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama