Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byl místo hlavního upíra chlápek v gorilím kostýmu s akvárkem na hlavě, mohl to bejt docela solidní sequel k Robot Monster. ___ "Upíři nesmí vejít do domu bez pozvání. Naneštěstí to neplatí pro veřejné prostory." "Dýka musí probodnout srdce a srdce je umístěno zde, kde je druhý knoflík upířího oblečení." "Mohl by být tím nejlepším upírem, kdyby přestal přemýšlet penisem." - Tak toto je pouze malý vzorek perel, kterými tento film hýří. Odpad dávám velmi málo, a proto s ním zde nebudu šetřit. Sice jsem se smál, smál jsem se hláškám, smál jsem se trapnosti, smál jsem se té naivitě, smál jsem se nehereckým výkonům a smál jsem se i nepřirozeným střihům, stejně tak jako otřesnému dabingu, ale zároveň jsem se nudil. Mělo to necelých osmdesát minut, ale byla to prostě nuda. ()

Juri-Sai. odpad!

všechny recenze uživatele

Stojí za to pozorovat co se děje v pozadí filmu. Nejlepší je asi scéna kdy se senilní stařec chce připojit ke skupině lovců upírů a vysvětluje že je v boji neužitečný ale že chce pomáhat. Všiměte si v pozadí chlapíka který tam nacvičuje thajči skombinované snad s jógou a kapuerou nebo co to tam provádí. ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Čo dodať.....katastrofa po všetkých stránkach,rozpisovať sa o tom čo je tu zlé by zabralo pol dňa.Stačí si len predstaviť napríklad dokonalého Draculu od F.F.Coppoly a všetko čo je na tom filme dobré obrátiť naruby.Vznikne vám Way of the Vampire.Dôvod prečo dávam * je že mám slabosť pre upírou a dal som si raz záväzok že žiadny film o upíroch u mňa nedostane odpad.Hoci tento skvost to mal dosť nahnuté. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 0/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +je tam krev -naprosto špatní herci, špatná kamera, špatné nasvícení akčních scén, směšné postavy/// S přibývajícími minutami jsem si stále více uvědomoval, že tvrzení: "tady je něco špatně" je mílné a skutečnost je taková, že tady je všechno špatně. Klidě vám budu tvrdit, že i já dokážu natočit lepší film a v mi to po slédnutí tohoto kousku budete věřit. Nechápu co tohle mělo znamenat a nechápu proč se to jmenuje Van Helsing vs. Dracula, když o tom druhém to vůbec není. Nechápu tvůrce, kteří tohle myslelí vážně. BURN IT./// Celkem 14%/// ()

Neel 

všechny recenze uživatele

To je ples příšer, či co? Rhett Giles je sice velice pohledný exemplář, ale tento počin neměl šanci zachránit. Kde jsou ty staré legendy o upírech? Při bojové scéně jsem jen vzdychla, na závěr už jsem se málem rozbrečela... Půjčila jsem si film, abych si udělala hezké odpoledne a jak to dopadlo? Celé jsem si ho zkazila. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama