Reklama

Reklama

Atraktivní filmový titul, který je určen širokému okruhu diváků. Ming, zlý vládce planety Mango chce zničit Zemi. Zarkov, vědec z NASA, požádá bájného Flashe Gordona, aby pomohl zachránit zemi. Uvidíme záhadnou a stále žádoucí Ornellu Muti po boku Maxe von Sydowa. Jde o jeden z nejdražších projektů v dějinách kinematografie. Sugestivní hudbu nahrála skupina Queen. (Film & Video Studio Prague)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra kdo by to byl řekl, že to je o rok mladší než Vetřelec.

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra ty mraky okopčili od Zemana. Milé zjištění. Každopádně je tahle 35let stará "marvelovka" povedený film s parádním hudebním doprovodem.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Bat55

Je to nejgeniálnější přepracovaní komiksu co kdy bylo, už jen právě použití efetků a pestrých kostímů, malovaných pozadí atd. Je to prostě komiks v pohybu :)

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

ja sem zastance remaku, pac vetsina filmu uz vypada trikove fakt desive az nekoukatelne a trapne.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Phoenix86: To je otázka. Ale už jsou s těma remakama trapný. Je vidět, že nemaj moc nápadů.

Phoenix86

Phoenix86 (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jestli se při tom všem remakování někdo nedej bože nepustí do Flashe. Zajímala by mě hlavně hudba. Nechali by původní Queen, předělaný Queen, žádný Queen ... ? Hmmm ....

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

aaa moje laska z detsvi. spise pohadka nez scifi a ta hudba hmmm. drive o bylo to nejlepsi co davaly. prirostlo mi to k srdci.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Ach jo, česká televize se vytasila s novým zněním a takovej Timothy Dalton byl nadabovanej uboze ... v novém znění to bylo hodně podprůměrné... :-(

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Teraz som to dopozeral na ČT1,poprvý raz som to videl a je to veľmi dobrý film.Bavilo ma to,výborné efekty na tú dobu a herci suprový,hlavne ženské hlavné predstaviteľky :-)A hudba božská :)

na příspěvěk reagoval konvicce

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Jeden z prvních filmů, které jsem viděla na VHS, když mi naši koupili jako odměnu za vysvědčení videorekordér:-)

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Po čase musím přidat ještě jednu * do plného počtu. Dobrý komix, pěkné scifi. Legendární Queen, soundtrack jako řadové album(a báječné k tomu). Hlavní hrdina je Quarterback NY Jats :))).. a ten prsten na konci.. nikdy nezapomenu..

mirmas

mirmas (hodnocení, recenze)

Je jasné, že na dobu v ktorej bol tento komix sfilmovaný, sa nedalo viac čakať, avšak spojenie hudby Queen a rada hercov, ktorí vo filme účinkujú, dávajú filmu krásne snivú atmosféru, akú fantasy mať musí. Jednoduchý dej, gradujúci od posedávania Flash-a v aute na začiatku, až po riadenie rakety na záchranu svojej milovanej. Čo by si taký hráč amerického futbalu ako Flash mohol priať viac? A čo sme si od neho sľubovali my? Pre mňa 4*

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to jako malej klučina, vůbec si to nepamatuju, ale v paměti mi utkvěla jedna scéna- jak Flash sahá do nějakýho čehosi a něco ho tam kousen (asi :D). Ani vlastně nevim, jestli je to z tohohle filmu... Ale podle traileru tipuju že jo. No, tatík to před nedávnem sehnal na dývku, tak si někdy udělám vzpomínkovej večer a zopáknu si to :]

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Já film viděl jako HODNĚ malé dítě a moc se mi nelíbil, zato teď jsem se kácel pod stůl každou chvíli :)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Já na rozdíl od Santka doporučuju Flashe i těm, kteří to viděli jako děti. Možná vás to obohatí o dříve nevnímané pocity, a objevíte v tom nové roviny...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

V rámci zachování pěkných vzpomínek na film vám nedoporučuji se na to znovu dívat :-)

Catfood

Catfood (hodnocení, recenze)

Hledám k tomuhle filmu Cz dabing. Rád bych si ho přidal na DVD co jsem si sehnal. Díky

 (hodnocení, recenze)

Tenhle fim jsem viděl když mi bylo 6 leta už v tomto věku na mne udělal velký dojem.... Rád bych tuto podívanou zhlédl znova, nemáte náhodou nekdo tento film????

Související novinky

Zemřel režisér Mike Hodges

Zemřel režisér Mike Hodges

21.12.2022

V požehnaném věku devadesáti let odešel britský režisér a scenárista Mike Hodges, znám především díky filmům jako Flash Gordon a Pomsta bratra. Informaci médiím předal filmařův kolega a dlouholetý… (více)

Zemřel herec Max von Sydow

Zemřel herec Max von Sydow

09.03.2020

Ve věku 90 let zemřel legendární herec Max von Sydow. Sydow se narodil ve Švédsku, významnou část svého života však strávil ve Francii. Významně spolupracoval například s režisérem Ingmarem Bergmanem… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama