Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: John Lyshitski: - "Kdybych měl dostat niklák pokaždé, když jsem byl uvězněn... měl bych 15 centů." & John Lyshitski: - "Měli bychom být spolu v cele. Nechrápu a jsem tichý masturbant. Hele, dokonce ti nechám horní lůžko." & soudce: - "Pane Biedermane, máte pocit, že jste připraven k návratu do společnosti?" (Pohled na Nelsonův obličej, kde má na čele obřím písmem white power a na krku hákové kříže.) Nelson Biederman IV.: - "Rozhodně. Vězení ze mě udělalo jiného člověka. Až se odsud dostanu, budu bojovat za to, v co věřím." ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po shlednutí traileru jsem tedy čekal komedii při které se budu smát od začátku do konce, bohužel se nic takového nestalo a je to pro mně velké zklamání!!! Dax Shepard a Will Arnett vytvořili opravdu dobrou a ztřeštěnou dvojku. Ovšem největší podíl na tom, že jsem se aspoň sem tam pousmál tak má výtečný Chi McBride s jeho gumovou kačenkou. Kdykoliv se tam ten chlap objevil tak sem doslova čekal co udělá a nebo řekne. A konec? Docela trapný no. Lehce zapomenutelný film a hlavně už bych ho asi nemusel nikdy vidět. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

U komedie bych se dle mého měl alespoň jednou zasmát.. Nezasmál jsem se. Jediné, co je tu opravdu dobré, je námět - zločinec vyjde z vězení, ale soudce už je po smrti, tak pošle jeho syna do vězení a nechá se zavřít taky, aby mu to co nejvíc znepříjemnil.. z toho by opravdu šla udělat povedená komedie, ale asi si budeme muset počkat na remake.. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Velmi milé vtipné překvapení. Člověk by čekal nějakou totální nudnou pakárnu, ale celých 80 minut bylo příjemně strávených a tahle komedie vás opravdu pobaví. Navíc závěr byl nečekaně dobře vymyšlený a tím akcie filmu vyletěly ještě nahoru. Sice dávám jenom 3 hvězdičky, ale to proto, že si nechávám rezervu na příští promítání. Prozatím 68% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Jo? Tak to já bych naopak řekl, že tu děj vítězí nad vtipem. Já se u těchto novodobých laciných amerických komedií obvykle nesměju. Nesmál jsem se prakticky ani tady, ale celé mi to přišlo jako svěží vánek, u kterého se tráví čas úplně v pohodě a jsem ochotný odpustit i tu občas dost nechutnost vulgaritu, sem tam nejakou tu trapnou scénku, vypelichané gagy a dát tomu slabší ***. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků filmu, kdy spolu John (Dax Shepard), Barry (Chi McBride) a Nelson (Will Arnett) jedou v autě, můžeme díky stínu vidět obrys kamery v Johnově tváři. (ČSFD)

Reklama

Reklama