Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aryong - dcera šéfa gangu z Hong Kongu upadá do podezření, že zabila šéfa konkurenční skupiny. Utíká tedy do Jižní Korey, kde ji dostává na ochranu natvrdlý, ale věrný a loajální Ki-chul spolu se svými dvěma kumpány. K jejich prapodivnému "týmu" se přidává překladatelka, která má pomoci komunikaci mezi lidmi, jež si vůbec nerozumí. S ochranou Aryong to vypadá jinak, než si Ki-chul představoval - Aryong je totiž větší ranařka než on a jeho dva podřízení dohromady, a nakonec zachraňuje spíš ona je. Mezi Aryong a Ki-chulem i přes jazykovou bariéru pomaloučku vzniká silné pouto, kterému však není příliš přáno. Aryong přicházejí odstranit zabijáci z Hong Kongu a situace se přiostřuje... (Natascha)

(více)

Recenze (30)

boshke 

všechny recenze uživatele

Sympatická ptákovina. Víc komedie než cokoli jiného. Humor založený na totální neschopnosti "drsných gangsterů" a jazykových úskalích. Úsměvné, z evropského pohledu hovoří tou samou hatmatilkou a mezi sebou si nerozumí. S Jopog Manurou 3 jsem udělal mnohem lepší zkušenost s asijskými filmy než s nedávnými Seom a Jui kuen... 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle už v podstatě s původníma dílama nemá, krom názvu, nic moc společnýho a jde si to tak trochu vlastní cestou a snaží se to být hlavně komedií, která staví většinu vtipů na naprostý neschopnosti, retardovanosti a zbabělosti všech gangsterských postav, samozřejmě kromě hlavní hrdinky Qi Shu, což se může asi zdát celkem debilní a ohraný, ale tady to docela funguje a díky tomu to je hodně zábavný a ne nudně trapný, takže vcelku spokojenost, navíc Qi Shu to tady hodně sluší ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako druhy diel, i trojka sa vydava oproti predchodcovi inym smerom, tentokrat navyse s uplne novymi protagonistami. A aj ked jazykova bariera ako zdroj komickych situacii a nedorozumeni je narativny nastroj mozno az prilis frekventovany, v rovnakej miere byva aj minimalne uspokojivo vyuzity. Navyse Shu Qi, ktorej krivky spolahlivo utocia na muzske oko a predstavivost, to sekne v kazdom zabere ;-). Akcne sekvencie-okorene casto westernovymi hudobnymi taktami (kde sme to uz len videli, hm?;-) ), su cistym priemerom, ale o ne tu ide mozno az v tretom plane. Za inych okolnosti by hodnotenie bolo pravdepodobne "prisnejsie", ale po vyse 24hodinovom pracovnom maratone, mi trojka prisla na chut s lahkostou nugetovej maskrty. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vím po čem sáhnout, až se budu chtít zase válet smíchy. Byla švanda sledovat, jak jedna holka totálně odvaří tři drsný gangstery, kteří zjistí, že ve skutečnosti vlastně vůbec drsní nejsou. A když se k nim připlete překladatelka, která se při překladu dokáže neskutečně rozvášnit, je hotovo. Akční stránka byla v tomhle případě jen příjemný doplněk, ale některé scény byly zdařilé. 4* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Trojka" je naprosto nejlepší a hodně se herecky i svým pojetím liší od předchozích, sice pohodových, ale nevýrazných dvou dílů. Tady zaprvé naprosto snad v každém druhém záběru musí každého chlapa oslňovat neuvěřitelně krásná a milá Qi Shu. Na ní stojí zejména první polovina filmu. Ale i na dalších postavách. Ze střeštěné a velmi vtipné komedie se pomalu stává menší drama, kde je prostor pro velmi dobře provedené akční scény. Vše pak v akční fázi vrcholí ve dvou řežbách na katany (které já prostě zbožňuju ...), aby se po celých 90 minutách ještě půl hodiny odehrála chtě nechtě srdceryvná a dojácká romantická vložka. Na samotném konci, po větě: "A co když odmítnu?" jsem se fakt složil smíchy!! Prostě neuvěřitelně sympatická, vtipná, pohodová a akční gangsterská komedie. Super! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno