Reklama

Reklama

Zone of the Enders: Z.O.E. 2167 Idolo

  • USA Zone of the Enders: Z.O.E. Idolo
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh se odehrává několik let před událostmi hry, kterou byl tento krátký film inspirován.
Nejlepší piloti armádní společnosti na Marsu - Radium a Viola, jsou vybráni do programu, který má za cíl otestovat nový druh zbraně - Orbital Frame. Společnost doufá, že tento nadmíru vyspělý robot zajistí Marsu svobodu a vymaní se tak z nadvlády Země. Radium, který je z pilotování Orbital Frame nadšen, si začne svou práci možná až příliš užívat. Má to snad co dočinění s mimozemskou látkou, která robota dělá tak silným? (D.Snake)

(více)

Recenze (5)

Honza135 

všechny recenze uživatele

„ŘÍKAJÍ NÁM, ŽE JSME MARŤANI! TO SE MÁME HANIT ZA NAŠI RODNOU PLANETU NEBO NAŠI SLABOU SKLADBU TĚLA? EXISTUJEME JEN PROTO, ABY NÁS ZEMĚ UTLAČOVALA?“ Poručík Radium Levans je spolu se seržantkou Violou odvolán na tajný projekt Orbital Frame, ve kterém tito promovaní piloti mecha robotů LEV získají možnost otestovat prototypový LEV s názvem Idolo. Cíl tohoto stroje je jasný: Osvobodit Mars od lidské nadvlády! » Co se mi líbilo: 1) Science-fiction. Běžně se tomuto žánru vyhýbám obloukem, nicméně jsem si řekl, že přišel čas na změnu. Vyplatilo se; boje se strojem Idolo byly pěkně zpracovány a připoutalo to moji pozornost. 2) Animace a hudba. Páni, to byl nářez. Tak podrobně zpracovaný anime film jsem už nějakou dobu neviděl. Akce je tu díky většímu snímkování pro mě mnohem snáze pochopitelná; vím co se děje na obraze a neztrácím se v tom, jako při jiných akčních anime. 3) Závěr. Tím mě film dostal. Zatřáslo to se mnou a můžu vám říct, že už pro ten konec stojí za to film vidět. » Co jsem nemusel: 1) Krátká stopáž. Kdyby měl film aspoň o půlhodinu více, nebylo by to vůbec na škodu. Neříkám, že byla současná stopáž příliš krátká, ale myslím si, že by nebylo od věci znát další podrobnosti děje. » Shrnutí: Nejsem fanda sci-fi her a ani tato adaptace to nezmění. Avšak i přesto jsem si filmeček užil. Ukáže vám sílu lásky dvou mladých lidí. Opět jsem zažil, že v anime lze zkombinovat různé žánry, díky čemuž poznávám stále něco nového. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Miluju oba díly hry a tak jsem si nemohl nechat ujít ani tento anime prequel. Pokud jste i vy fanoušky hry, pěkně to dokreslí příběh. Pokud nejste, asi vám to moc nedá. 7/10 ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh zasazený do počínajícího napětí/války mezi Zemí a kolonií na Marsu. Mars hodně vsází na nový prototyp bojového robota, ale jeho "řidič" začíná mít nějaké problémy... ()

Kharsh 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal poměrně náhodně, když jsem hledal něco, u čeho bych mohl jenom tak odpočívat a zhlédnout nezávazně na jeden zátah. Mé požadavky to splnilo, a i když neznám hru ba ani seriál, čím jsem se možná připravil o větší zážitek, koukat se na to dalo a to je hlavní. ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

mam rad Zone of the enders, teda co se her tyce.. Idolo je "celovecerak", narozdil od celkem strasnych serialu (nedokoukal sem ani 3 díly, proste to neslo) ... Dej se toci okolo noveho vesmirneho bojoveho robota, ktery je rizen clovekem, je pohyblivejsi nez starsi modely, a navic dokaze samostatne uvazovat... jenze propojeni cloveka (i kdyz se stroj pouziva jen jako jakasy bojova kombineza) ma i vedlejsi ucinky.... ()

Reklama

Reklama