Reklama

Reklama

Pán času - Série 4 (2008) (série)


Planeta mrtvých (S04E15)

(epizoda)
  • Velká Británie Planet of the Dead

Obsahy(1)

Mohli by spolu tvořit dokonalý tým. Velikonoční speciál kultovního britského sci-fi seriálu. Nezvedená lady Christina de Souza prchá před policií, když právě ukradla vzácný artefakt z londýnské Mezinárodní galerie. Útočiště před detektivy nachází v projíždějícím autobuse. A že jedním z jeho pasažérů je i Doktor, jasně značí, že Christininy plány se poněkud zkomplikují. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má tak někdo štěstí, že jednoho dne nasedne do doubledeckeru a mezi jednou a druhou zastávkou se přenese červí dírou na jinou planetu.. pár lidem se to podařilo a jejich jediným štěstím je to, že s nimi "náhodou" cestoval i Doktor.. a druhou náhodou je i společnost adrenalinu chtivé lady, které sice nechybí sebevědomí, ale i nápady. Opět mě dostalo Doktorovo nadšení- "Vy se usmíváte!" Ano, mám rád, když jsou věci obtížné.." V závěru při pohledu na létající doubledecker máte asociace na Harryho Pottera, ale zároveň vás zmrazí předpověď pro Doktora.. už prostě víte, že fakt půjde do tuhého a odcházíte do drogerie vykoupit papírové kapesníky... ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná odpočinková zábavka a najlepší doterajší špeciál. Hodinka ubehla ako voda a ja som sa ani na chvílu nenudil. Lady Christina je ( narozdiel od Doctorových predchádzajúcich spoločničiek ) riadna badgirl ktorej ide hlavne o zábavu. Záver krásne ukáže že Doctor je zranený kvôli udalostiam vo finále 4.serie a aj ked trpí a to velmi, zvonku to na nom vôbec nevidieť. A práve preto mám k nemu taký rešpekt. 9/10 ()

Reklama

VitaG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé, celkem chytré ale takové příliš vsunuté dle mě. Chudák Doktor nemůže ani jezdit autobusem aniž by se něco špatného nestalo, skončil s partou pasažérů na pouští s obr mouchama a lítajícíma železnýma rejnokama a vytřískal z toho docela dost. Toto se mi nechce tolik komentovat takže: záporáci i zápletka celkem originální, společnice, co se mohla vrátit, tajemná věštba na konci a létající autobus - prostě 4* ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické dobrodružstvo so strhujúcim príbehom, ktorý sa tentokrát výnimočne odohrával počas Veľkej noci. Som rád, že Doctor Who prišiel s takýmto zaujímavým nápadom, ako pojať veľkonočnú epizódu. Úvod samotný bol veľmi živý a všemožne nabitý, máme tu heist, pokračujeme útekom zlodejky a následným prenasledovaním políciou, a po tom všetkom aj tak napokon končíme v čiernej diere. Totižto sa nám vytvorila trhlina v priestore, ktorá mala za vznik červej diere, ktorá preniesla Doctora s spolok do odľahlej planéty na opačnej strane vesmíru. Bolo priam až fascinujúce postupne odhaľovať to, čo v skutočnosti stálo za týmto fenoménom. A záverečné objasnenie tohto anomálneho javu bolo uspokojivé a taktiež veľmi originálne. V tomto survival sci-fi sa po boku Doctora objavuje príťažlivá Christina. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciál bez nutnosti obtočení zápletky kolem vánoční atmosféry sliboval bezhlavé dobrodružství a díky velepříjemné Michelle Ryan a náladě připomínající Indianu Jonese mi ho také přinesl. Davidovi podobně odpočinková adrenalinovka po nejrůznějším loučení a dojímání (a před pořádnou várkou dalších) vysloveně sedí a na létající autobus zanechává jen ty nejpříjemnější vzpomínky. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama