Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Naimad

Naimad (hodnocení, recenze)

Televizní pohodovka, která mě při přepínání kanálů zaujala obsazením. A díky němu jsem vydržel až do konce. Osobně bych tento film spíš než satirou nazval suchou komedií, o suché vtipy v něm rozhodně není nouze. Po celou dobu sledování jsem se ale nemohl zbavit pocitu, že většina z nich, ač dobře vymyšlená, není příliš dobře provedená. Takže místo satirické extáze, kterou patrně někteří prožívali, jsem se tu a tam pousmál a občas žasnul, co všechno si autor dovolí. Oceňuji půvab Kirsten s Amy a tento film hodnotím slovy "v pořádku".

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Romla samozřejmě kváká naprostý nesmysly a film nepochopil. Stejně jako očivídně hodně lidí, protože tenhle film si tak nízký hodnocení rozhodně nezaslouží. Ten film je samozřejmě satira, ne "bláznivá komedie"...

chlivoj

chlivoj (hodnocení, recenze)

Romla: No tys tomu dal. Dokázal bych uznat, že se ti nelíbí tento druh humoru, každý jsme nějaký. Ale tvé zhodnocení spíš dokazuje, žes ten snímek vůbec nepochopil. Přirovnání k němé grotesce je úsměvné, kdybych bohužel nevěděl, že jsi to myslel vážně. Tady nebyla důležitá vizuální stránka věci, zrovna u tebou zmiňovaného lustru a průvodu jsem se taky nesmál, ale vynahradily mi to náramným způsobem dialogy, projevy a hlášky.

Romla

Romla (hodnocení, recenze)

Miluju bláznivé komedie, ale tenhle film má tak naivní druh humoru, že jsem nevěřil vlastním očím. Trochu mi to připomnělo filmy s Laurelem a Hardym, kde se vtipná atmosféra navozuje kopanci a lískanci, až na to, že Laurel a Hardy jsou docela vtipní, což se vůbec nedá tvrdit o téhle sterilní slátanině. Na jednu soutěžící spadne lustr, další uhoří v oslavném průvodu - to má být jako vtipné? Takto prvoplánový humor se na vás řítí v průběhu celého filmu a pro mě bylo neskutečné utrpení to dokoukat. Ten film měl být parodií na soutěže miss, ale ve skutečnosti je to parodie na parodii. I večerníček o krtečkovi má promyšlenější vtipy než tohle.

Reklama

Reklama