Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má občas tak černý humor, že by se dostal i do letáku Lidlu. Komediální esence hnusu. Možná vás to bude bavit, možná se vám z toho bude zvedat kufr. Ten film je ve své parodičnosti a "sociální kritice" stejně zábavný jako nechutný. Zajímavá ukázka dívčího rozletu dnešních slavnějších jmen (klasická Kirsten Dunst, právem zapomenutá Denise Richards, skvělá Amy Adams, taky někdy zábavná Alexandra Holden a hrozně milá vzpomínka na skvělou Brittany Murphy - v každém komentáři u filmu, kde hraje píšu, že je jí fakt škoda, ale když je to pravda?) doplněná o výborné výkony až nechutné Kirstie Alley a boží Ellen Barkin. Chlapi jsou zde jen bezvýznamní, dementi nebo úchylové. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst, Brittany Murphy, Denise Richards a Amy Adams v komédii o súťaži krásy. A ide to tvrdo proti očakávaniam. Výborná, politicky nekorektná a nezaslúžene zabudnutá čiernohumorná satira. Rád by som videl výraz americkej diváčky, ktorá to pozerala s očakávaním niečoho v štýle Miss Špeciálny agent :) 8/10 ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

keď som v televízii zazrel upútavky na tento film, pomyslel som si "no zbohom, ďalšia trápna americká tínejdžrovská komédia" - zašiel som však pre istotu sem - na čsfd a urobil som dobre, pretože som na moje prekvapenie prečítal celkom priaznivé kritiky a rozhodol som sa, že si to teda overím na vlastnú päsť - a nastalo moje prekvapenie číslo 2 - skoro 100 minút pri sledovaní tohto filmu nebolo vôbec márnením času, pretože som zhliadol nečakane podarenú a vtipnú sebairóniu, paródiu a sarkastickú komédiu na všetky tínedžerské filmy, na americký sen, na americky typické súťaže krásy a na americky typickú malomeštiackosť. účinkovanie krásnych denise richards, kirsten dunst a najmä brittany murphy bolo ďalším plus. jedným slovom - podarená zábava, popri simpsonovcoch asi druhý najväčší sebaironickokritický pohľad američanov na samých seba ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vím o tom, že nedokáži svým radostným úsměvem zhmotnit světový mír a jsem si vědom i toho, že se svou chlupatou hrudí, skinheadským účesem a narostlým bimbáskem patrně nikdy nedosáhnu na titul královny krásy. Jenže já bych moc chtěl mít šanci zasoutěžit si mezi těmi umělými barbínami s vražednými sklony, protože při podobně adrenalinových akcích se skvěle bavím. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Satirický pseudo-dokument, místy lehce dýchavičná komedie s krimi zápletkou. Venkoncem povedená černohumorná zábava. Na paškál si bere maloměšťáctví, pokrytecké vlastenectví a prázdné fráze, což je až příliš snadný terč; zaujalo mě ale, že tam, kde se film vysmívá buranství, tam já cítím většinou sympatie. Tak přemýšlím, jestli to byl záměr, protože pokud ano, neznamená to, že jsem buran. 3¾. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Amy Adams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Lona Williams, scénáristka filmu, ztvárnila postavu nemluvící porotkyně Jean. (zajda404)
  • Původně se měl film jmenovat "Dairy Queens". (Pumiiix)

Reklama

Reklama