Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle trapné balancování na hraně trapnosti a marnosti že je komedie nebo americká satira? Leda tak mistrovství světa v kategorii klišovitý brak, by zaručil korunku úspěchu a vítězství. Takhle tupou snahu o vtip, pod vedením retardované tlupy dementů v čele se stejně unylou Kirsten Dunst jako její zákazníci, jsem vážně nestrávila. Jsou mnohem lepší satiry a není jich málo, ale tohle fiasko nezachránila ani hustá Kirstie Alley. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lona Williams .. Zatraceně trefný scénář, který se otírá o jedny z nejzásadnějších maloměstských stereotypů - zejména středoškolské soutěže krásy a komplexní důsledky pro celou komunitu. Kirsten Dunst ve své první výraznější roli a třeba říct, že z mého pohledu mi to byla nejsympatičtější role. Neméně kvalitně, v roli naivní husičky, září začínající Amy Adams. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Buďte hrdé, že jste Američanky. Kupujte jen americké věci!" :o) Tak dobře jsem se nepobavil na americký účet snad od filmového South Parku. Mazaný pseudodokument o provinční volbě královny krásy, kde před kamerou defilují vylízané nanynky s gypsovými úsměvy a vyjadřují se k samým závažným věcem. Ten film je ve skutečnosti bajkou o principech americké demokracie, založené na prázdných frázích, halících mocenské elitářství. Kirstie Alleyová ve špičkové komediální formě! 70% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to vypadá jako obyčejná komedie, co běží o nedělním odpoledni na Nově, ale ve skutečnosti je to geniální výsměch americkým balíkům z maloměsta a církvi. Natočené je to dokumentární kamerou, což dává prostor šíleně vtipným monologům a překypuje černým homorem. Navíc kde jinde uvidíte Denise Richards tančit s ukřižovaným Ježíšem? ,,Máma mi ke třináctým narozeninám dala devítku. Jo, vždycky si vzpomenu co k ní napsala: Ježíš miluje vítěze!“ ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější Miss co sem měl tu možnost shlédnout s pořádnou dávkou černého humoru reflektuje dokonale debilitu amerických maloměšťáků.Obzvlášť pak musím pochválit všecky mladé a tehdy ještě ne moc známé herečky hlavně Alexandra Holden byla v roli anorektičky opravdu nechutná přidejme k tomu parádní soundtrack a máme smrtící koktejl ze zákulisí jedné na hlavu postavené soutěže krásy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Původně se měl film jmenovat "Dairy Queens". (Pumiiix)
  • Lona Williams, scénáristka filmu, ztvárnila postavu nemluvící porotkyně Jean. (zajda404)

Reklama

Reklama