Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (185)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Tak si to zase dokázal Quentine!Gratuluju tentokrát se ti podařilo mě usadit na prdel na rovných šest hodin.Jelikož sem neměl o víkendu nic lepšího na práci dal jsem si v sobotu ještě odpolední opáčko,překousl jsem nutné zlo v podobě kino reklam a už se dívám na zasněžené boží muka a zaposlouchávám se do Morriconeho geniální úvodní melodie. Hyjé O.B ať se práší za kočárem a už tu máme prvního stopaře Marquise Warrena hovícího si na kupce mrtvol John Ruth po důkladném ověření identity dotyčného představí spolucestující Daisy Domergueovou jako svini ničemnou vrahounskou načež udělá vyjímku a už se vezou ve třech ,černý pasažér v dostavníku žádný problém.Vozka O.B popožene čtyřspřeží a uhání se dál ledovou krajinou........a víte co zajděte si do kina,nejsem žádný grafoman a po kině na kávičku jestli nebudete z těch třech hodin v sedle otrávení.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Tak Ash nám povstal z popela jako bájný Fénix oprášil motorovku a brokádu,aby znovu trochu poškádlil smrťáky a Xenu.Počin je to nad míru zdařilý,ačkoliv vedlejší postavy sou blbé jak vagon tupých bruslí a neutrousí za celý seriál ani jedinou pamětihodnou hlášku. Náš démonobijec si vlastně velice dobře vystačí i sám a jde mu to docela od (jeho upgradované)ruky ,bubáky vždy posílá do zásvětí s nějakou jadrnou průpovídkou na rtu nehledíc na svou partu.Závěrem bych snad jen podotknul „Já to říkám pořád,že za všechno může Facebook!!!“

plakát

Vítejte v New Yorku (2014) odpad!

Člověk by si řekl když je Gérald ten francouz,že bude věkem zrát jako víno,ale on zatím kyne jako těsto na olbřímí mazanec. Na staré kolena by si mohl vybírat trochu seriózní role a né si otírat pytel o xicht odporné pokojské a ukazovat šulínka na kterého stejně není nikdo zvědavý. Nudný bezcharakterní snímek natočený za jedno odpoledne a když nad tím teď zpětně přemýšlím prostě fuj odeberu i tu jednu hvězdu co jsem z milosti udělil.

plakát

Hudba 85 (1986) 

Určitý element šoumenství se všem zúčastněným nedá upřít,ale narovinu na celém dokumentu byli nejlepší kozičky. Po jedné star za levou i za pravou.

plakát

964 Pinocchio (1991) 

Co do šílenosti a množství vyblité rýže nemá Himiko konkurenci široko daleko,ale jak k tomu příjde chudák dement Pinocchio?Na začátku jeho pouti to byl takový vyjukaný Budulínek jenže zlá Himiko z něho udělala hyperaktivního neposedu,který v agónii rozoravá asfaltku.964 výkřiků zoufalství zmateného člověka zbaveného důstojnosti bloudícího temným labyrintem vlastních zbytků mysli to je to co sem chtěl vyblít za Himiko já.Tak nějak tuším,že můj komentář dává asi tolik smyslu jako celý tenhle bezhlavý počin nicméně k jádru pudla pouze chci říct ,že je to ten neuječenější Japonský zvratek undergroundových jatek.

plakát

I (2015) 

Kráska a zvíře,Quasimodo,kronika mutantů,revenge thriller,ale hlavně neuvěřitelně zábavný,hravý a barvami hýřící tří hodinový videoclip. Tohle je... Víc než to.Tohle se rozhodně vymyká všemu co sem měl možnost vidět.Shankare cokoliv bereš nepřestávej s tím.Jen houšť a větší kapky.

plakát

Ansacu kjóšicu (2015) 

Japonský Jenda Citrón chapadelník s nejasným původem na ostrovní poměry ničím nevybočující hlavonožec má všecky typické vlastnosti je otravný,trapný a snaží se vychovávat mládež.Prosím sežrat zaživa či v polosyrovém stavu.Pro zichr zkouknu jeden díl anime abych se ujistil,že o nic nepřicházím.

plakát

A tak jsem si vzal řeznici (1993) 

I přes šaškování Mikea Mayerse a že toho debila nebudu mít nikdy rád musím vyzvednout parádní kameru a super střih v neposlední řadě taky rozkošnou Nancy Travis,ale pokud se ptáte na můj názor je to hrozná hovadina na zabití času určitě poslouží líp třeba Tom a Jerry.

plakát

Jesus Christ Vampire Hunter (2001) 

Rád bych se holedbal titulem Trashem nepozvracený leč opak taky není pravdou sice už sem párkrát zhřešil a nějakou tu podprůměrnou slátaninu shlédl,ale tomuhle žánru rozhodně neholduju.Ježíš je dalším malým ublinknutím na mém dříve běloskvoucím rouchu otrlého diváka co se může zdát na první průjem veskrze zábavné začne velice rychle prudit.Doporučuju zpátky na kříž a neslézat.