Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

O rozhodnutí dívat se na hodnou holku se zasloužila moje velká favoritka Jennifer, protože ji prostě žeru - celou.;-) Mile mě překvapilo civilní pojetí amerického středozápadu, či v které pudeli to bylo, protože vidět stereotypní nudu a všednost dnešních dnů taky za velkou louží, je docela uklidňující - pro našince zvlášť. Navíc jsem dost často v záři displeje viděla blikot zrcadla, což mě místy rozesmálo, místy opět uspokojilo v domněnce, že v tom nejsem zdaleka sama.☺ ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní film, ale co se týče žánru těžko zařaditelný - je to taková černá komedie s celkem dobrými herci. Nikdy jsem o filmu neslyšel, tak jsem neměl přehnaná očekávání, a není to úplně špatné.. Na druhé straně je to celekem depresivní, takže nic pro mě. Jake Gyllenhaal skvělý v roli pomatence, Jenifer Aniston v úplně jiné roli, než třeba v přátelích, konec zajímmavý...60% ()

Reklama

Adush93 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejný námět, profláklé obsazení a velmi, velmi špatné zpracování. Naprosto bych vypustila komediální žánr, nesympatické a nervy drásající zaměstnance obchoďáku, přizvala dobrého hudebníka pro soundtrack a mohlo by z toho být slušné drama. Vlastně jsem s hlavní hrdinkou soucítila, fandila jí. Takže Jennifer Aniston se tu vůbec neukázala ve špatném světle. Dokázala, že umí hrát i vážnější role, než potrefenou Rachel. A Jake Gyllenhaal byl skvělý. Ty role psychicky narušených mladíků mu prostě sedí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nemyslel, že někdo natočí film, který bude postavený na herectví Jennifer Aniston. Nejenže se k tomu Arteta odhodlal. Ono mu to dokonce vyšlo a Jennifer ukázala kreaci, kterou jsem u ní nečekal a nikdy předtím neviděl. Jenže to bylo pohříchu vše, protože ten zbytek nestál za nic a to mluvím především o stokrát opsaném scénáři, který prakticky rezignoval na jakoukoliv invenci. Těm, co čekají komedii, radím Hodnou holku přejít. Já se nezasmál snad ani jednou. 60% ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Touto cestou by som chcela vyjadriť ospravedlnenie Jennifer Aniston za to, že som jej herecké výkony prirovnávala k splaškom plávajúcim dole kanalizáciami. V tomto kúsku ma totiž presvedčila omnoho viac než (hoci strašne chutný) Gyllenhaal, i keď, možno je to tým, že jeho postava bola celkovo napísaná veľmi plocho a jednostranne. Dej plynul pekne, páčil sa mi koniec ktorý som sčasti očakávala no lepšie sa z toho vykorčuľovať nedalo. Príjemný zážitok. 7/10. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)
  • V čase vyjdenia filmu to bol v tom čase najoceňovanejší herecký výkon Jennifer Aniston po zaškatuľkovaní sa v Priateľoch (1994). Mnohí si mysleli, že by si dokonca mohla zabezpečiť nomináciu na Oscara, čo sa nestalo. (Arsenal83)
  • Aby oblečení Justine (Jennifer Aniston) vypadalo ve filmu více opotřebovaně a vytahaně, připevnil Miguel Arteta k rukávům kostýmů záváží již několik týdnů před začátkem natáčení. (Avalon820)

Reklama

Reklama