Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální odstřelovač a nájemný vrah (Pierce Brosnan) by rád ukončil svoji kariéru v nepříliš populárním povolání. Ale jeho odchod ze světa zločinu není vůbec jednoduchý, dokud se mu do cesty nepřiplete jeden „správný“ Američan. Ten touží po bohatství a naplnění svého amerického snu, což přivodí řadu komických situací. Manželka se snaží svého nešťastného manžela ochránit před nebezpečným kriminálníkem, ale hra s ohněm není jen nebezpečná, ale i svůdná. Snímek si svoji světovou premiéru odbyl na loňském festivalu Sundance a známý James Bond Brosnan byl za svůj herecký výkon navržen na Zlatý glóbus 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

6/10 - Příběh filmu - celkem o ničem... ale to je to co by film mělo táhnout dál! Navíc dost zdlouhavých rozhovorů a zbytečně dlouhých scén. Ale zase na druhou stranu perkfektně hrající a svou roli si vychutnávající Pierce Brosnan... Čekal sem více komedii, takhle je to poměrně slabé. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me mile prekvapilo. Napad je dobrej a celkem originalni, tech par akcnich scen funguje slusne a sem tam tu je nakej vostrej vtipek. Co se tyce hercu, tak Kinnear je fakt v pohode, ale to co tu predvadi Brosnan je fakt neskutecny. Nepamatuju si, kde, krome Bonda, by se mi takhle libil. Jeho postava vecne nalityho, nadrzenyho a unudenyho vraha je naprosto bezchybna a on je v ni absolutne dokonalej, takze celej film tahne a hazi jednu hlasku za druhou a vetsinou jsou to samy dobytkarny. Je akorat skoda, ze obcas se film fakt hodne rozjede a za chvily tu je najednou naky hluchy misto, takze se to zas zadrhne, ale celkove jsem se dobre bavil. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +no hraje tady Pierce Brosnan -nic podstatného se ve filmu neděje, dost často stojí na místě, zpracování je průměrné/// No začátek byl slibný. Brosnan jako nájemný zabiják. Jenže, tenhle film se chce tvářit trošku jako komedie. To se moc nedaří, film je jen odlehčený a to není dobře. Za celou dobu Brosnan kromě svého herectví nic světoborného nepředvede. Tohle je prostě zbytečný film od kterého jsem si sliboval víc. Bohužel naprosto zbytečně.../// Celkem 42%/// ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Kam ho jen zařadit? Opravdu nevím, čím chce film být, ale ať je čímkoli, ať je komedií, dramatem, thrillerem, tak vlastně není ničím a ani jednu z definicí těchto žánrů nesplňuje.. Musím sice uznat, že viděl Bonda s knírem, tetováním a pupkem, jak se jen ve slipech a kovbojských botách prochází po hotelu je opravdu zážitek. Až takový, že na zbytek filmu už si nevzpomínám a to jsem ho viděl včera. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nápad skvelý, realizácia naozaj slabá. Počas celého filmu sa striedali skvelé scény s tými najnudnejšími ako na hojdačke. Dokonca aj dvojica Brosnan-Kinnear mala na viac, škoda prázdneho scenára. Chcelo to viac komédie, postava Juliana bola celkom vtipná, prekvapivo aj konverzácie. Neviem, pre mňa 70%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se ve filmu cestuje do Vídně, Las Vegas, Sydney nebo třeba do Budapešti, bylo vše natočeno v Mexico City a pak digitálně přepracované. (Terva)
  • Mezinárodní filmový festival Ft. Lauderdale udělil v roce 2005 Richardu Shepardovi cenu za Nejlepší režii. (Terva)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama