Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Sandru Bullock mám rád a tento snímok sa jej herecky celkom podaril. Jej filmová dcéra bola zasa priťažkou látkou na spracovanie , zvlášť scéna , kedy jej otec odchádza bola nesmierne zúfalá a tento duch sa niesol po celý film. Celkom pohodová vec , ktorá nepriniesla nič extra nové a skazila len máločo. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Romantika mě minula bez povšimnutí, chladná a odměřená. Drama projevilo alespoň náznak zájmu, když přišlo, úkosem na mě pohlédlo, vztáhlo ruku a zlehka se mě dotklo. Ale o nic dalšího se nepokusilo a jeho prsty nezanechaly žádný otisk - nic, nač bych mohla vzpomínat, o čem bych mohla přemýšlet, čeho bych měla litovat nebo co bych si měla přát. Nic, čemu bych mohla VĚŘIT. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dave Grusin: 1. Main Title: Going Home - Dave Grusin *bonus track ,2. In Need - Sheryl Crow ,3. Honest I Do - The Rolling Stones ,4. Chances Are - Martina McBride, Bob Seger ,5. All I Get - The Mavericks ,6. Paper Wings - Gillian Welch ,7. Stop! In the Name of Love - Jonell Mosser ,8. Wither, I'm a Flower - Whiskeytown ,9. What Makes You Stay - Deana Carter ,10. To Get Me To You - Lila McCann ,11. Smile - Lyle Lovett ,12. When You Love Someone - Bryan Adams ,13. To Make You Feel My Love - Trisha Yearwood ,14. Daybreak - Barry Manilow *bonus track ,15. I Can't Get Next To You - The Temptations *bonus track ,16. Cool Night - Paul Davis *bonus track ,17. Who Cares Anyway - Laura Harding *bonus track ,18. Justin & Birdie - Dave Grusin *bonus track , ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Film jsem kdysi dávno viděla. Paměť mi osvěžily až televizní ukázky, při kterých jsem zjistila, že jsem ten film dávno viděla. Je to takový další z mnoha. Další z romantických "komedií", které mi nic moc neříkají. Někdy nudí, sem tam se objeví zábavná scéna. Sandra mi v poslední době už nic neříká. Taková nijaká herečka. Zkrátka a dobře, kdysi jednou jsem to viděla a stačilo mi. ()

Brandon

všechny recenze uživatele

SPOILER: Sandra je v práci. Probírá fotografie. K sakru, všechny jsou zkažené. Ne, jedna je OK. Je na ní přítel, fešák s kyticí. Zahledí se z okna. Bože, on tam stojí. Je prosluněnej den, Sandra vychází ze dveří s rozpuštěnýma loknama, zahleděná do kovboje s pugétem, opřeného o svůj jeep. Spustí se lovesong s chraplákem Bryana Adamse. Ona nakloní hlavu a usměje se, on taky. Jde k němu. Kamera zpomalí. Obejmou se. Vezme ji do náručí a usadí do svý káry. Odjíždí. Spolu. KONEC SPOILERU. No hlavně, že babička byla spokojená :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama