Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Tú malú by som zabil bez najmenšieho váhania. Keď nič iné, tak len TO decko strháva filmu polovicu bodov. A nezachráni to ani krása Sandry Bullock. Jediné plus je hudba, ktorá ako-tak ujde. (niekedy si hovorím, že pri upútavkach na televízne vysielanie, keď hrajú "Everybody Hurts" od REM, je táto pieseň to najlepšie na celom filme... hoci s ním vôbec nesúvisí) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Život nám s oblibou nachystává různé překážky a každý z nás se s nimi popere po svém. Někdy nás ale tvrdě srazí na kolena, aby nám ukázal, kam se máme vydat a kde hledat skutečné štěstí. Dozvědět se krutou pravdu v přímém televizním přenosu by asi nechtěl nikdo z nás. Ano, i takové překvápko bylo přichystáno pro Sandru Bullock. Pak se naše nejlepší kamarádky stanou našimi nepřáteli. Všechno zlé je pro něco dobré, třeba pro lásku. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Film mě, navzdory skvělé Sandře Bullock, hodně zklamal. Především nechápu to množství zbytečných "muzikálových" vycpávek, které jen zdržují děj a trhají soustředění na film. Možná, že se Sandra chtěla předvést, jak dobře tančí, potom ale nevím, proč při tanci z ničeho nic a bez jakéhokoli logického důvodu dostává záchvaty smíchu, které absolutně nemají logiku, ale takových nelogických míst je v ději víc. Když to shrnu, byla to nuda, navzdory jinak výbornému herectví SB. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Nie je to nič svetoborné, ale v podstate sa jedná o pokojnú oddychovú snímku, takú akú sám život napíše, pri ktorej môžete žehliť, jesť, maľovať... Na filme sa mi najviac páčili postavy Geny a Harryho, zrejme víťazia sympatie... Malá Berenice mi pila statočne krv, svojím nie práve tolerantným správaním... Hudba fajn, prostredie milé... ale celé to bolo také...hm... pokojne nudné... vidieť raz asi stačí... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dave Grusin: 1. Main Title: Going Home - Dave Grusin *bonus track ,2. In Need - Sheryl Crow ,3. Honest I Do - The Rolling Stones ,4. Chances Are - Martina McBride, Bob Seger ,5. All I Get - The Mavericks ,6. Paper Wings - Gillian Welch ,7. Stop! In the Name of Love - Jonell Mosser ,8. Wither, I'm a Flower - Whiskeytown ,9. What Makes You Stay - Deana Carter ,10. To Get Me To You - Lila McCann ,11. Smile - Lyle Lovett ,12. When You Love Someone - Bryan Adams ,13. To Make You Feel My Love - Trisha Yearwood ,14. Daybreak - Barry Manilow *bonus track ,15. I Can't Get Next To You - The Temptations *bonus track ,16. Cool Night - Paul Davis *bonus track ,17. Who Cares Anyway - Laura Harding *bonus track ,18. Justin & Birdie - Dave Grusin *bonus track , ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama