Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo napsáno, jedná se o Prcičky ve starém kabátě. Nikdy mě podobné komedie moc nebraly a ani tahle stará věc není vyjímkou. Vtipy mi bohužel nic neříkaly a v podstatě jediná povedená scéna je ta ve sprchách a ředitelně. Ta je opravdu o bránici. Avšak k tomu, abych mohl říct, že jsem viděl kvalitní komedii, má Porky hodně daleko a jedna jediná pětiminutová scéna to nezachrání. 45% ()

cure 

všechny recenze uživatele

Tak na VHS-ku s týmto "skvostom" sme sa zložili veľmi, veľmi dávno s kamarátmi na burze s tým, že nám dotyčný pán predáva kvalitné péčko. V tom čase bolo samozrejme sklamanie obrovské, ale za to na Kim Cattrall ako na Honeywell z Porky už asi nikdy nezabudnem a žiadna kvázi inteligentná Samantha Jones zo Sexu v meste mi už z nej dojem nepokazí. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jeden by se, soudě dle zdejších ohlasů, těšil na Prci, prci, prcičky v luxusním osmdesátkově béčkovém balení, ale dostává se mu jen nepříliš vtipné oddychové záležitosti, která především potvrzuje, že Kim Cattral aka nestárnoucí nymfomanka Samantha Jonesová ze Sexu ve městě, zde v roli "Lassie", opravdu nikdy neměla potíže se (nejen) svlékat.. A tak "lov na bobry" s infantilně destruktivním koncem může začít !! ;) Přiznám se, že mě nejvíc překvapila skutečnost, že ač hrála sedmnáctiletou, bylo jí už 26, ostatně to už bude nejspíš americká obsesivní zvrhlost obsazovat třicátníky do rolí sedmnáctiletých studentů !! ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Prcičky se mi libíly víc v tom, že měly občas i vážnější podtón, kdežto Porky je jenom povrchní zábava, kde se neustále žertuje jen na téma sex (respektive penis). Ale Porky se mi zase líbil víc v tom, že ačkoliv byl natočen dřív, je v některých scénách odvážnější. Nemám rád,když se ve filmu pořád žertuje na téma nahota a přitom se herci neodváží k tomu, aby něco předvedli. V tomhle ohledu jsem byl spokojen, svléknou se jak kluci, tak holky, takže si tu každý něco najde... Tak nakonec hodnotím stejně jako Prcičky, páč některé scény jsou fakt zábavné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prežíva partia puberťákov život na strednej škole? Ich starosti sa točia okolo samých dôležitých vecí - napríklad špehovanie dievčat v sprchách alebo vymýšľanie naschválov učiteľom. Porky je názov vysnívaného striptízového baru. Perfektné komédia, ktorá mi tak trochu pripomenula prcičky s tým rozdielom, že tento film je o niečo starší a preto aj nie tak vulgárny. Nájde sa tu plno srandovných situácií a podarených hlášok, ktoré zaručene pobavia a donútia vás sa zasmiať. Dá sa povedať, že humor neurazí. Dôkazom tomu je napríklad scéna v dievčenských sprchách, ktorá je jednoducho fantastická. A to, ako sa pomstili zradnému majiteľovi nočného klubu Porkymu bolo tiež výborne vymyslené. Ak máte chuť na retro kozičky, tak neváhajte. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama