Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Komedií jako je Porky si musí současník považovat, protože něco podobného už dnes nikdo nenatočí a určitě bude jednou někdy uvažovat, že tento film i zakáže. Porky je plný šovinismu, rasismu, antisemitismu a hlavně dehonestuje ženské pokolení, protože se tu holky smějí úchylným vtípkům mladých kluků, kteří nemyslí na nic jiného než sex. A přitom, jediné, o co tu jde, je zábava, která opravdu baví. Asi by si tato komedie čtyři hvězdy nezasloužila, protože ve výsledku nejde o zas takové umění, ale Kim Cattrall tu částečně ukázala svýho bobra a to se počítá. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Prcičky se mi libíly víc v tom, že měly občas i vážnější podtón, kdežto Porky je jenom povrchní zábava, kde se neustále žertuje jen na téma sex (respektive penis). Ale Porky se mi zase líbil víc v tom, že ačkoliv byl natočen dřív, je v některých scénách odvážnější. Nemám rád,když se ve filmu pořád žertuje na téma nahota a přitom se herci neodváží k tomu, aby něco předvedli. V tomhle ohledu jsem byl spokojen, svléknou se jak kluci, tak holky, takže si tu každý něco najde... Tak nakonec hodnotím stejně jako Prcičky, páč některé scény jsou fakt zábavné. ()

Reklama

Chřástal 

všechny recenze uživatele

RetroPrcičky osmdesátých let dokazující, že středoškoláci byli za prezidenta Eisenhowera nadržení stejně jako o 30 či 40 let později. Vedle toho nejdůležitějšího se tu snaživě tematizuje rasismus či vztah otce a syna, humor je místy trapný (což je sice nechtěně, ale přece jen realistické), ale třeba dohra sprchové scény v ředitelně to bohatě vyvažuje. Co se týká sexu, zdá se, že osmdesátky byly v nabídce velkorysejší a otevřenější (aby nedošlo k mýlce - slovem osmdesátky myslím filmovou dekádu) než to, co bylo v žánru servírováno mojí generaci. Vedle hereček, u kterých bude pomníkem jejich mládí asi jen sprchová scéna tohohle filmu, je bonusem Kim Cattrallová ukazující, že před Sexem ve městě začínala Samantha v tělocvičně. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

American Pie osmdesátek? Možná tak trochu. Jen s tím rozdílem, že tenhle film není plnej otřepanejch hlášek a herců, který neuměj hrát. Pamatuju si, když jsem Porkyho viděla poprvé, smíchy jsem se málem potrhala. No co, v tomhle teen filmu alespoň nejde o to, kdo si jako první za***á, ale lidi se tam baví rošťárnama! Viz paní tělocvikářka! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Ta část řekněmě teen-komedie je docela vtipná, ale absolutně bez jakékoli pointy. Pokud to někdo srovnává s Prcičkami, tak musím říct, že Prcičky jsou oproti tomuhle psychologické drama...:-D Ta druhá akční část je pak velmi trapná. No ale tak tři hvězdičky si to snad zaslouží, hlavně za vtipy na začátku... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama