Reklama

Reklama

Ohnivé nebe

(TV film)
  • Česko Solární bouře (více)

Obsahy(1)

Výzkumníci na Zemi zaměří silné koronární záření (CME), které bylo odraženo od Slunce a míří přímo na zemský povrch. Teploty závratně stoupají, obloha, zdá se hoří a budoucnost lidského pokolení je ve hvězdách. Vědci musí vyslat obranný ledový kryt, aby zabránili CME. Podaří se zásah nebo je Země ztracena? (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jasný béčkový film, už jen podle názvu. Ale ponaučení pro to abychom se snažili chránit přírodu a hlavně nerozdělávali táborák někde ve troposféře, jinak budeme mít možná úžeh, ale spíše se ugrilujeme. Ale naštěstí svět má multimilionáře-vědce, který se o tuto problematiku zajímá a má konexi v ruské jaderné ponorce, která se jako jediná jaderná nachází u Antarktidy, kterou musejí odpálit aby se nebe uhasilo. Ale je zajímavé, že ve filmu nerozebírají, jak by se zvedlo moře a zatopilo kupříkladu část USA, dále Holandsko, Anglii a Austrálii…. No to asi už bude jiný příběh, možná Vodní svět, ale to už jsme tu taky měli (( :: ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla", "Mrazivé peklo", "Lochnesský teror", "Znamenie hada" a "Ohnivé nebo". Dvanásť filmov od kanadského režiséra Paula Zillera. Dvanásť otrasných diváckych zážitkov. Dvanásť nízkorozpočtových snímkov s hlúpym scénarom, mizernými hercami a primitívnymi digitálnymi trikmi. Zvládol som si pozreť dvanásť Zillerových brakov. Ale už dosť, stačilo, už mám tých jeho sračiek vyše hlavy. So super babrákom Zillerom už nadobro končím. * ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Proč všechny ty katastrofické filmy si jsou tak podobné? Nízký rozpočet, béčkoví herci, ohromná katastrofa a vždy dobrý konec... Nejhorší na těchto potenciálně nemožných fantasmagoriích je, že nejsou zase tak nemožné. Osobně si myslím, že právě vesmírná hrozba ekologická katastrofa, nebo zásah člověka (nukleární útok, apod.) jsou nejpravděpodobnější verzí konce světa a bohužel nemusí být šťastný, tak jako ve filmech. Naštěstí nikdo, ani Májové, nemohou vědět kdy to bude. 35% ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Americký milionářský vědec se rozhodne na vlastní pěst zachránit svět před katastrofou způsobenou slunečními výbuchy. Přesvědčí amerického i rukého prezidenta a správnosti své teorie, sedne do vrtulníku a přiletí až takřka k břehům severního pólu kde přesvědčí kapitána ruské ponorky aby se vynořil a vzal ho na palubu a následně z ní odpálí jaderné rakety na severní pól čmž ochladí atmosféru a zachrání Zemi před shořením. Velmi špatné efekty, žádná atmosféra ani nic jiného a černý prezident ještě před Obamou. No není to super? ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Tak, tak, přesně tak, jak píše Jamal, akorát že to nebylo u Antarktidy, ale jednalo se Arktidu. Navíc, nevím, co vedlo autory českých dialogů, aby šéf ruské ponorky (plukovník, zde mu sice říkali kapitáne, ale budiž u velitele plavidla je to asi zvyk, budiž tedy) stále oslovoval svého pobočníka poručíku místo majore, jak je zcela zřejmé z jasně viditelných distinkcí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 31. ledna do 17. února 2005 v Hamiltonu a Torontu (Ontario, Kanada). (GASTON73)

Reklama

Reklama