Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik řetězových reakcí na Zemi má za následek postupné ničení ozónové vrstvy. Teploty po celé planetě prudce stoupají a jsou tak předzvěstí solární kolize se smrtelnými následky pro celé lidstvo. Mike Carr, bývalý policista, nyní zaměstnanec securitní služby na univerzitě, kde probíhá výzkum solárních energií, se dozví o hrozícím nebezpečí a spolu s vědci z místní laboratoře se rozhodne pomoci při záchraně světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Kámen 

všechny recenze uživatele

Těžko se hodnotí film, kterej je min. béčkovej už na první pohled, ale viděl jsem už daleko horší věci, např. Záhada Blair Witch, skoro všechny novodobý český seriály na komerčních i nekomerčních stanicích, Obsluhoval jsem anglického krále, Revival, Havlovy hry, Trhala fialky dynamitem aj. zhovadilosti. Jj, není to zrovna hostina ducha, ale jako milovník sci - fi dávám dvě hvězdy, jinak bych dal asi jen jednu. Ti herci jsou věsměs mizerní, ale taková Maggie Grace ve filmu 96 hodin, ta byla ještě horší ... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Co mi dokáže skvěle zničit náladu je de**lní film s přímo do nebe volající a očí-rvoucí snahou scénáristů a vůbec tvůrců jako takových zaplácat děj s***ncema. Mluvit ve scénáři o p***eli nebo se už jako "herec" očividně tlemit svým replikám při natáčení, které se rejža nebo kdo ani neobtěžoval vystřihnout??????Takhle se jako točí filmy?Kde to jsme?Vážně bych se ráda dožila dne, kdy tyhle nehorázný kraviny zmizí z televizních obrazovek a vůbec z podvědomí nás - diváků. To půjde bohužel velmi těžko díky naší "skvělé" komerční Novičce, která nám servíruje i kydy jako třeba JAK REAGUJE VODA NA MRÁZ( http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU )? Rve mi srdce když vidím tady ty hvězdičky..LIDI VZPAMATUJTE SE! ()

Reklama

Viky.05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem spat, nechtělo se mi zvevad se s postele, nemohl jsem najit ovladač a ...a byl jsem rad, že sem se dodival. Smal jsem se u toho filmu, smal se moc...a pak, ja hlupak, na čsfd zjistil, že to je thriller a že jsem se smat neměl. Ach jo- Hlaška s filmu neni třeba, ten film je jedna velka hlaška ()

Korbelka 

všechny recenze uživatele

Nikdo na světě se nevšiml, že těsně kolem země proletěl meteor, ta tlaková vlna o které se mluvilo nikoho nezabila a ani náhle nespálila těch tisíce hektarů. Teda to jsou mi věci, MRKEV V ZIMĚ! A to samovznícení motorů je taky moc pěkný, hlavně u toho letadla. Určitě je třeba si povšimnout že i při 50 stupňovém vedru se moc nepotí ( teď je tu 30 a rozhodně projevuji větší známky toho, že je mi horko než herci) a stále jsou herečky, hlavně dcera Kim, bezchybně nalíčená. Dál nemám sílu to komentovat. Dávám jednu hvězdičku, protože jsou i mnohem horší katastrofické filmy... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Díky nezdařenému pokusu o odklon okolo prolétající komety je posunuto těžiště Země, a ta se o několik coulů posunuje blíž ke Slunci. To způsobuje obrovské klimatické změny na Zemi, hlavně obrovské vedro, které téměř okamžitě zastavuje jakýkoliv život. Pod vedením policisty Toma (Casper Van Dien) se malá skupinka (jeho bývalá přítelkyně, současná přítelkyně, dcera, dceřin přítel, bratr současné přítelkyně) snaží dostat co nejvíce k chladnějšímu severu. Ale současná situace v některých lidech vyvolává ty nejhorší pudy ... Kdysi jsem měl Casper Van Diena za docela sympatického herce. Ale tímto filmem u mne klesl na nachlup stejnou úroveň jako Dolph Lungren (kdyby v této roli hrál Dolph Lungren, tak nehnu ani brvou). Film má sice zajímavou úvodní zápletku a dostat jí do ruky nejmenovaný známý ničitel Země, tak to vůbec nemuselo být marné. Takhle je samotná zápletka vlastně vedlejší (kromě pár vtipných scén jako vedrem explodující auta - pozor! jen některá - a to přesně ve stanoveném pořadí - nejdříve auto blízko hrdinů, a potom i jejich auto, ale to až všichni stihnou vystoupit. A to že o kus dál jsou desítky dalších aut, které samozřejmě explodovat nechtějí už je nepodstatné) a vše je jen o tom, jestli se Casper Van Dien vrátí k původní přítelkyni, nebo zůstane s novou (nebo rovnou s oběma), jestli se smíří s dcerou (samozřejmě) a jestli akceptuje jejího přítele (poté co pro ně šlohne a přestaví auto na pojízdnou ledničku tak určitě). Ach jo... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Koncom sedemdesiatych rokov sa rozprávalo o rovnomennom projekte so scenárom od Johna Carpentera, hlavnú úlohu mal stvárniť Dolph Lundgren a režírovať to mal John Dahl. Tieto filmy však okrem názvu nemajú nič spoločné. (beso74)
  • Aj keď vo filme na Zemi panujú extrémne vysoké teploty, trhajúce všetky rekordy, tak mnohé postavy nosia bundy. Navyše, pri takých teplotách by bez dostatku vody takto dlho neprežili, o nejakej schopnosti cestovať alebo bojovať ani nehovoriac. (Hodnotim)

Reklama

Reklama