Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtý a posledný film o polo-démonovi Inuyashovi. Ten sa na pláži stretne s podivnou ušatou slečnou, ktorú uš stretol niekedy dávno s Kikyo. Inuyasha príme žiadosť o pomoc a tak sa vydáva na jej rodný ostrov. Ale tam zisťuje, že nepôjde všetko až tak ľahko. V tomto dieli sa objavia klasicky známe postavy ako Sesshoumaru, Sango a ďalší. (ShiRakU)

(více)

Diskuze

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Proč si z těch Inuyashovských filmů neberou příklad ostatní shoneny? Místo toho se k dobrým seriálům točí slátaniny jako u Prince of Tennis, Naruta, Bleache atd...(

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Těžko říct, ale schválně mu zkus poslat vzkaz a zeptat se ho. Hodnotí zjevně skoro každý den, takže se jistě brzy dočkáš odpovědi :) Ovšem bude to nejspíš masochista. Jinak si nedokážu vysvětlit, že se tak moc dívá na filmy, když se mu většina z nich hnusí (víc než půlka je u něj odpad nebo jedna hvězda). Takže urážkami mu uděláš jedině dobře. :)

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Pokud si správně pamatuji, tak příběhově tento film na seriál navazuje spíše velmi volně. Na druhou stranu se obávám, že člověk, který neviděl seriál, si k hlavním postavám nevypěstuje příliš hluboký vztah a nepochopí leckterou narážku, která souvisí s povahou, minulostí, vztahy či schopnostmi jednotlivých protagonistů. Znalost světa Inuyashi tu rozhodně není na škodu. Myslím, že se na to kouknout dá, ale zážitek to asi bude slabší, než se znalostí seriálu. Možná někdo viděl Guren no houraijima a neviděl seriál...Ten by asi odpověděl lépe.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

nadviazuje to na seriál ? môžem to pozerať aj bez toho aby som seriál videl ?

Reklama

Reklama