Reklama

Reklama

Soupeři

  • Jižní Korea Hyeongsa (více)
Trailer

Obsahy(1)

Akční příběh od režiséra filmu Na útěku plný bojového umění, intrik a nástrah. Korea, 15. století, země je v hluboké politické krizi, nastává boj dvou mocenských skupin o absolutní nadvládu. Dvojice detektivů v utajení vyšetřuje případ padělaných peněz, který se stává mnohem záhadnějším, když všichni hlavní podezřelí jsou zavražděni. Během vyšetřování detektivové potkávají tajemného bojovníka, oddaného stoupence jedné z mocenských skupin, který se snaží zahladit veškeré stopy. Namsoon, mladá detektivka svého protivníka neúnavně pronásleduje, utkává se s ním v mnoha soubojích a nakonec se do něj nevyhnutelně zamiluje. Zvítězí láska nad zákony? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

molotov 

všechny recenze uživatele

Klasická ukázka vítězství formy nad obsahem. Vizuálně krásný příběh o ničem. Po první půl hodině jsem si začínal myslet, jestli to není parodie. Postupně se to trošku zlepšilo, ale kdyby ten film nebyl tak krásně natočený, byl by tak na jednu hvězdičku. Jediným kladem vedle vizuální stránky je Kang Dong-won, který jako jediný z herců obstál, ostatní se jen pitvoří. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Otázka dne zní, o čem to vlastně bylo. Teda, děj si nějak přeberete, ale o čem se to vlastně snažilo být? O akci, nebo o nepochopitelné romanci, o zločinech padouchů, o nesmyslných a otravných vřískáních, nebo snad o náhodné rychlosti scén? Vím jen to, že to určitě nebylo o příběhu. A tipl bych si, že ani autor tenhle film nebral jinak než jako pokus o to, kolik divák snese - zpětně to tak asi bude, vzhledem k tomu, co natočil příště... ()

Reklama

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně taky soupeřil při týhle(s prominutím) sračce. Vedl jsem boj se svým mozkem, jestli to mám vypnout a nebo dokoukat. No nakonec jsem to nedokoukal. A opravdu mi to tady je jedno. Tohle byla taková blbost! Nenormální, hloupé a zbytečně přeplácáne různými efekty a sračkoidními souboji. To si nezaslouží ani jednu hvězdu. 0% ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny ostatních (viz zklamané komentáře) mě u tohoto typu filmů děj vůbec nezajímá. Šel jsem na komiks a dostal jsem ryzí komiks. Vzal jsem s sebou osmiletou dceru, která nestačila číst titulky (což je tady jednoznačně plus) a oba jsme byli spokojeni a vyprávěli si oblíbené scénky. Některé byly vyloženě pětihvězdičkové. Jen ten asijský humor je pro evropana trochu tvrdší oříšek. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Duelist je asi první film, u kterého mi na to, abych se na něj těšil, stačily dva obrázky. Stejně jako Lhurgoyf jsem očekával historicko akční film, prostě něco jako Hrdina nebo Klan létajících dýk. Už prvních pět minut mě uvedlo v rozpaky, když se během honičky na tržišti jako hudební doprovod ozval známá klasika z grotesky (nebo co to bylo..). To už jsem se začal bát, že se "vážného" historického filmu nedočkám. Kdyby to aspoň byla komedie, ale u tohohle mixu grotesky a parodie jsem už jen čekal, kdy někde vykoukne Leslie Nielsen. Příběh, resp zápletku o falešných mincích a její rozuzlení jsem moc nepochopil, ovšem těžko posoudit, jestli je chyba jen na mojí straně. Herci oscilovali mezi teatrálností a ksichtěním, prostě hrůza. Ale korunu tomu nasadila vizuální forma. Ano, barevnost a kompozice většiny záběrů je úžasná, nicméně u filmu se předpokládá, že se obrázky taky budou pohybovat. Avšak tady je další zádrhel. Jednou jsou záběry zpomalené, jednou zrychlené, aby to nebylo málo, došlo i na "zrychlený foto-styl" (plácnu: třeba 4 fps puštěné na 10fps, takže to vypadá trhaně a zrychleně). A určitě jsem ještě nějakou samoúčelnou vizuální "parádičku" zapomněl... Podtrženo a sečteno: nuda, špatný příběh, špatně zahráno, zmateně zrežírováno, občas pastva pro oči. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama