Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stmeloval se, nebohý... Cvak! A už je bez nohy! To znám. Předevčírem jsem v práci pomáhal kolegyním z HR, balit vybavení pro náš teambuilding v Boubínském pralese. Trávu, pytlík houbiček, pilulky extáze... Na rozcvičení týmu zbraně paintballové, pro další hrátky pak zbraně sečné, střelné i plamenometné a jako bonus pro lídra týmu i protiletadlovou střelu Stinger. Samonaváděcí :-). Nezapomenout na nášlapné miny a železné medvědí pasti s extra silným pérem! Potraviny netřeba, občerstvení (teplý jablečný koláč se zuby) zajistí cateringová firma Serjoža & spol. Ještě zajedu s firemním pick-upem do ZOO, vyzvednout medvěda brtníka. Toho pak v Boubínu vypustíme, aby během našeho teambuildingu volně korzoval po turistických pěšinách a zpochybňoval tak tvrzení lídra týmu, že: „V těchto lesích žádní medvědi nežijí! Jo a příští teambuilding plánujeme ve Švédsku. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Danny Dyer je prostě pán, ať si za kanálem La Manche říkají, co chtějí... Jeho postava mírného zhulence a konzumenta houbiček byla suverénně nejstylovější a nejpříjemnější. Film jako takový je sice jednohubka, kult se z něj asi nikdy nestane a potenciál, který v sobě měl (banda maniaků protestujících proti západnímu průmyslu na výrobu zbraní, jenž protestuje velmi specifickým způsobem + zajímavé postavy oné korporátní firmy), zůstal naplněn bohužel jen z poloviny. Ale přesto mám pro "Severance" slabost, už jen kvůli sympatické dvojici Dyer/Harris a taky z důvodu, že se tento snímek nebere nijak vážně a atmosférou sem tam (v opravdu malilinkatých nuancích) připomene kultovní Evil Dead. "Dáme čtyřku?" Tak tedy jó... :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Zázrak to nie je, dokonca sa mi zdá, že typicky britský "humor“ ponurému lesnému hororu skôr ubližuje, než pomáha. Ale najhoršie to tiež nie je. Občas to vyjde (hlava, zápalky, pancierová pasť), ale kombinácia tvrdého hororu so svojráznou komédiou nikdy nebola "moja" kombinácia a už príliš krvavo akčný koniec (bazuka???) ma nebavil. Režisérov predchádzajúci masaker, METRO, sa mi pozdávalo viac. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo - docela jsem se tady i pobavil. Mě ten film přišel celý jako hororová komedie s místy opravdu povedeným humorem. Po hororové stránce to už sice zas až tak super nebylo, ale i tak lepší průměr. Má nejoblíbenější postava to přežila to je hlavní, docela slušné efekty viz. ufiklá noha určitě stojí za pozornost. Nejvíc mi však vadilo, že se konec zvrtl v akční frašku plnou totálních kravin. Ty dvě buchtičky v té jámě byly luxusní... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok začal slušne krvavo.A keď sa ukázal autobus, s tými firemnými zamestnancami a začali dialógy už som vedel,že silná stránka filmu bude irónia a čierny humor. Aj postavy boli rozdielne a aj preto to bolo tak zaujímave. Stieve bol neuveriteľne debilný, ale aj najviac bavil. Je to i paródia,niekedy výživná a zrelá,inokedy bezcenná a hnilá, ale to prvé i tak vyhráva. Sú tu oddelené končatiny,oddelené hlavy od tiel a iné drsnejšie kúsky. Ked išiel zostreliť tých maskovaných zabijakov bazukou a nechtiac zostrelil lietadlo, vtedy som myslel, že sa poštím smiechom. Je tu zábava, adrenalínový beh cez míny i pasce na medvede, trocha romantiky a aj dve ceckáte drsné prostitútky . A tak u mna vládne spokojnosť, na nič čo nebol , sa nehral, zato má u mna veľké plus. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama