Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

choze 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že dám někdy nějakému hororu víc hvězdiček než obitus a to bych si IZOLACI nikdy nepustil, kdybych věděl, že ji natočil režisér mizerného CREEP s Frankou Potente (pro jednou jsem předvýzkum pěkně odflák a díkybohu zato). Nevím, co se se Smithem za ty dva roky dělící oba filmy stalo, ale velmi příjemně překvapil. Jde mu jak horor tak komedie a i když zamrzí, jak si tu oboje vzájemně podkopává nohy, film aspoň nepřetržitě záměrně baví. No schválně, o kolika vyvražďovačkách z posledních let můžete tohle říct. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se pousmál, pár naháněcích scén se také povedlo a sem tam se i mihly prvky solidní atmosféry, ale nějak mi to moc nesedlo. Jediné, co si z toho asi budu pamatovat, je zfetovaný Danny Dyer, jehož stavy byly vylíčeny sakra přesně a dobrý dojem na mě udělala i šmrncovní Laura Harris, ale čekal jsem víc. 40% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jedni můžou tvrdit, že je to odpad, druzí můžou oponovat, že je to geniální mix áčkového, béčkového i céčkového hororu. Já vím jediné, a to že mě film bavil, nenudil jsem se, párkrát jsem se solidně zasmál, párkrát jsem žasnul nad některými hororovými prvky a párkrát jsem si řekl WTF? Celkově si myslím, že se jedná o nadprůměrnou komedy-hororovou podívanou, ale nějaký extra významný smysl Izolace nemá, takže 65% a 3 hvězdičky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo - docela jsem se tady i pobavil. Mě ten film přišel celý jako hororová komedie s místy opravdu povedeným humorem. Po hororové stránce to už sice zas až tak super nebylo, ale i tak lepší průměr. Má nejoblíbenější postava to přežila to je hlavní, docela slušné efekty viz. ufiklá noha určitě stojí za pozornost. Nejvíc mi však vadilo, že se konec zvrtl v akční frašku plnou totálních kravin. Ty dvě buchtičky v té jámě byly luxusní... ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama