Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ať už se na tenhle film podíváte z různých pohledů a z různých důvodů, vždycky zjistíte, že je to tupá hovadina a pozlacená sračička. Takže proč se na tenhle film podívat? Kvůli tomu jedinému, co nabízí, a to kvůli fotbalu. Z fotbalového hlediska jde vcelku o zábavný počin, ale zcela jistě podle pravidla mezi slepými jednooký králem. Klišé se vrší na klišé, tupost hlavního hrdiny a vůbec celého klišovitého kolotoče okolo hvězdy fotbalového klubu je mi spíše k smíchu. Ale ta celková fotbalová atmosféra a horečka kolem něho je z filmu opravdu cítit, ať už je to záběrem na slavný stadion Santiaga Bernabeua, kamerovým průletem nad trávníkem nebo slavnou ústřední melodií ligy mistrů a nebo hlasy známých komentátorů – na to vše je radost pohledět, samozřejmě jenom pro fanouška. Takže vstup a zmáčkni play, jestli se nemůžeš nabažit popoběhnutím po zeleném trávníku a pohled na fotbalový míč tě nikdy nepřestane fascinovat... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Realu fandím a vidět tohoto mexického chudáka, jak mrská góly za tenhle boží klub bylo skvělé, navíc, když tu byli i opravdoví fotbalisté, jako David Beckham a další. Dvojka je skoro stejně dobrá, jako jednička, jasně o poznání slabší, než jednička, ale pro mě byly tyto dva díly tak nějak stejně dobré a líbily se mi. Viděl jsem několik sportovních filmů, ale tohle je snad první, který byl o fotbalu. Navíc perfektně dojemný a také skvělá hudba od Feerera "Feeling the moment". Na konci jsem tou dojemností chtěl brečet. Nádherná sportovní trilogie, i když trojka už stála vyloženě za hovno. ()

Reklama

darm 

všechny recenze uživatele

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první část pohádky " Jak chudý mexičan k fotbalovému štěstí přišel", i druhá část byla stejně předvídatelná. Vše šlo, tak jak bylo nalinkováno. Alespoň zde vidíme ( to i v prvním dílu) překrásné akce a ještě hezčí góly. Jinak celkem nuda. A ještě jedna věc. Vím, že fotbalisté nejsou zrovna myslitelé ( až na výjimky), ale dělat z nich úplné vylízance? Stárnoucí hráč si dělá pleťovou masku, aby zahladil vrásky, vypadal by tak mladší a klub by s ním pak prodloužil smlouvu. Věříte tomu? Já ne. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je tak neskutočne hlúpy a naivný, že jediné na čom sme sa s kamošom pri pozeraní bavili, bola stupidnosť postáv, ktoré v ňom vystupujú. Skutočnosť, že nepozerám ultrabečkové tv filmy, posúva tento snímok na ašpiranta o najhorší scenár, aký bol kedy k filmu, ktorý som videl, napísaný. Kamera pri futbalových momentoch je síce pekná, no futbalu je tu žalostne málo, navyše trpí absolútnou naivnosťou - keď dá týpek vo svojom prvom zápase za Real víťazný gól v poslednej minúte zápasu ligy majstrov, ktorý navyše znamená postup, tak asi nebude s hlavou scenáristu všetko v poriadku. Vzťahy hlavného protagonistu ani nejdem rozoberať, najlepšie by ich vyriešila brokovnica strieľajúca na všetko, čo sa pred kamerou pohne. Keď navyše Ňuňovi sedemročný brat so záporným IQ (teoreticky nemožné, ale mali by ste ho vidieť :)) bývajúci v ghette ukradne bez problémov lamborghini a pred jazdou po meste mu ešte stihne ukázať fakíra, tak sa prestávam všetkému čudovať. Snáď jedine koncu, ktorý nastal vo chvíli kedy by to nečakal ani Nostradamus. A samozrejme hodnoteniu snímku na tejto stránke. P.S. Vedeli ste, že v Nórsku sa hrá futbal za snehovej búrky a po tme? Nie? Tak si pozrite tento film. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)

Reklama

Reklama