Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nabízí hlubší náhled do samotného konfliktu Římu a Caesara. Události předcházející jeho vzestupu jsou velice napínavé na všech stranách a je to opravdu napínavé politické slovíčkaření mezi hlavními aktéry. Vedlejší linie se taky hezky prokreslují a začíná to tak brzy nabírat na obrátkách. War is coming. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pálím téměř plnou. Opravdu luxusní seriál. Neskutečně mě baví mnohovrstvost pletichaření na nejvyšších místech v Říme a obrovská syrovost děje, takže seriál dokáže v rámci možností rekonstruovat antickou atmosféru tak, jak si antiku představuji. A do toho všeho nám zasahuje také troška té náhody. Líbí se mi, že je příběh vyprávěn z pozice dvou rozdílných vojáků. Divák tak dostává možnost nahlédnout do všech společenských sfér tehdejšího Říma, což je skvělé. Nechybí kupříkladu spousta oblíbené volnočasové aktivity té doby - sexu, kdy spával kdekdo s kdekým. Všude je k vidění spousta brutality a surovosti na straně jedné a současně i intrik a podvodů na straně druhé. Zatím se skvěle bavím a vzdělávám současně. ()

Reklama

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé kulisy a kostýmy které se shodují z dobovými vyobrazení totiž látky, střih a nošení tógy, tak i uniformy- výstroj legionářů vše autenticky obnošené, železné košile, přilby a meče vše působí prakticky nošené žádné nablýskané krunýře ala “segmenta” jak to mají příznivci vojenské historie. Scénář je vtipný a výstižný. Kleopatra v podání tě malé myšky je ovšem ošklivá ale opět se tvůrci drželi historických pramenů že královna Kleopatra byla obyčejná až ošklivá ovšem s velkým sex apelem tak kdo ví ? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama