Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Aha..., tak ona je to komedie... Říkal jsem si, že na eroťák je to málo erotický, na romantiku málo romantický, na drama málo dramatický a ejhle- komedie. Tak to jsem ovšem vůbec nepochopil. Dávám 3 pecky, všechny 3 jsou za Monicu. Zbytek vypouštím. Být tam místo Bellucci třeba ta jejich sousedka, tak jsem u toho vydržel možná i 20 minut. Takhle jsem to byl ochoten vydržet až do konce. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tahle kritika odosobněné společnosti od věčného provokatéra Bliera je dráždivá snad moc i na pana režiséra. Opět bravurně zvládnutý scénář i režie, opět Depardieu, bez nějž by snad Blier nedokázal nic natočit. Malá vzpomínka na dokonalý Studený bufet. A hlavně překvapení, jak málo toho tradičního Bleirova trpkého humoru tenhle snímek obsahoval. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii. která není až tak komedií, jsem si pustil jen kvůli Monice Belucci. Po jejím zhlédnutí musím konstatovat, že Monica je jediný důvod, proč by si ho měl chtít pustit i někdo další, protože ona je to jediné, co vás na tomhle filmu zaujme (ačkoliv dost :)). Vybavilo se mi, že Hugh Grant komentoval jednu postelovou scénu s Julií Roberts z Notting Hill s tím, že měl problém s nechtěnou erekcí. Zajímalo by mě, jak na tom byl zdejší Moničin herecký partner, protože ona je daleko těžší kalibr. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem, že dostanu takovou milou francouzskou variaci na slavnou Pretty Woman. Nic takového jsem ale nedostala. Tak jsem si alespoň chtěla udělat další zářez na filmové pažbě Monicy Bellucci a to byla zdá se taky chyba. Tak v čem je sakra zakopaný pes? Už vím, v režisérech, které nezajímá příběh, ale jen krásné tělo se slavným jménem. Najde se konečně někdo, kdo obsadí tuto herečku do nějakého filmu kvůli tomu, že umí hrát a ne kvůli tomu, že má bezchybné tělo? (Mimochodem, to jí může většina žen závidět. Já samozřejmě taky.) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama