Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Super seriál. Je to taková oddechová pohodička. Když je člověk unavený a příjde domů po celém dni, tak je skvělé si dát jídlo a k tomu si pustit tento seriál a pobavit se u toho:-) Seriál se mi líbí protože jako celek může i inspirovat k lepšímu chování, ale to jak zábavným způsobem je to podáno je ještě lepší. Líbí se mi vypracování postav, zvlástě mluvím o Randym a Krabákovi, jsou to takové dvě postavy které tomu dodávají to co se mi na tom líbí. Například Randy čas od času "vyplodí" nějakou absolutní hloupost, a to ten seriál krásně vyplňuje. 90% :-) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

...taky mám lejstrum...musim se přiznat, když se tak denně procházim těma temnejma uličkama, občas mam v hlavě bubáky, abych neskončil jako ten legendární slepěkoň, jak je to v tý písničce..hlavně kůli těm mejm ošklivejm narážkám na rómy... třeba tudle, když sem se posměšně divil, jak je možný, že číst z ruky uměj, ale počítat z hlavy nedovedou... tak sem to chtěl dneska odčinit...popíšu situaci...byl sem na nákupu v bille, košík plnej potravin, a když už sem stál u pokladny, předběhli mě dva občani,... hned vyndali ty svý stravenky na jídlo ale paní prodavačka jim říká: notak notak, pěkně zpátky, ten pán tu byl předvámi...a oni se na mě tak smutně podívali a prosili (ó přímo žadonili): PUSŤ NAS, MAME JENOM DVOJE CIGARETY A PIVO, A TY MAŠ PLNEJ KOŠIK ŽRADLA..a to byla pro mě příležitost vykonat dobro, a tak povídám...:ale no tak je nechtééé, vždyť sou to taky lidi..a voni pak začali mávat rukama nahoru dolu, asi mi děkovali nebo co, tak sem pokejval, jakože NENIZAČ, pochválil jim holinky, vodfajfkoval si že sem se zastal narodnosti menšiny a šel sem vratit vozejk ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem takřka celou první sérii a vyjma nápadu s odčiňováním hříchů a několika málo vtipů, které bych ovšem spočítal na prstech jedné ruky, jsem si nevšiml ničeho, kvůli čemu bych měl dát více než tuhle jednu hvězdu. Bohužel, Earle, jsi příliš velký idiot na to, abys mi mohl být sympatický. A tvému seriálu chybí jen nahraný smích. Trapné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem zase jednou narazil na seriál, který jsem zvládnul zhlédnout do konce. Ze čtyř sérií se mi první 3 série moc líbily. Celá party hrdinů je naprosto skvělá. Jejich trampoty a lapálie úžasné. Všechno doprovází mnohdy vysoce vtipné flashbacky a nemalou mírou k úspěchu přispěla i kolosální hudba. 4. sérii už bohužel něco scházelo, nebo se mi prostě jen seriál okoukal a jsem tedy rád, že už (snad) definitivně skončil, protože už jsem v sobě nenacházel touhu v sledování pokračovat. Každopádně jsem se seriálem strávil moc pěkné chvíle, kdy jsem se často dlouho a intenzivně smál, a proto seriálu po zásluze dávám 4*. Tento způsob humoru byl mi velmi blízký. Doporučuji zhlédnout naprosto všem bez rozdílu věku, pohlaví, barvy pleti, sexuální orientace či něčeho jiného. Humor v seriálu po této stránce nedělá rozdíly a dělá si srandu úplně ze všeho a všech. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Roztomilé buranství hlavního hrdiny, potažmo celého seriálu, by se lehko mohlo zvrtnout ve festival vtipů o pádech, prdění a postižených (jiným způsobem než hlavní hrdina). Jenže on je to ve skutečnosti docela vkusný, díky roztříštěné struktuře (neustálé flashbacky) velmi svižný seriál, který bych se v jeho nejsvětlejších chvilkách nebál označit za podvratnou satiru amerického způsobu života a myšlení. (Hodnocení první série.) 80% Zajímavé komentáře: Gemini, ScarPoul ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama