Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kenya McQueenová je půvabná mladá černoška, kterou její matka a kamarádky neustále nutí, aby si našla přítele. Jednoho dne si dá schůzku "naslepo" a potká se se sympatickým Brianem, který je ale běloch. Zmatená Kenya, která si dosud jako partnera představovala výhradně černocha, schůzku rychle ukončí. Pak se ale na jednom večírku s Brianem opět setká. Matka její přítelkyně jí ho vřele doporučí jako zahradního architekta. Kenya si právě koupila domek s velmi zanedbanou zahradou. Po počátečním váhání Briana požádá, aby přišel na prohlídku zahrady. Poté se dohodnou na přestavbě. V průběhu prací se Brianovi pomalu daří odbourávat dívčiny předsudky a vnucené názory o rozdílu mezi černými a bílými. Pak se ale na scéně objeví muž jejích snů a Kenya je postavena před vážnou životní volbu. Zvítězí láska, nebo rozum? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

zuzzuli 

všechny recenze uživatele

Nevím, co způsobilo, že tento film nemá nadprůměrné hodnocení. Neříkám, že je to na Oscara, ale je to krásný rodinný film z pohledu černochu, kteří se cítí být stále utlačováni bělošskou rasou. Simon Baker v tomto snímku vypadá obzvlášť přitažlivě a herečka Sanaa Lathan je opravdu krásná, a tak se do tohoto snímku opravdu hodí. Nechápu, co se Vám na tom tak hrozně nelíbilo. Mě to nenudilo.... ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Zahradník postaví nafoukanej černošce zahradu. Dostane chutě, vezme ji do jeskyně a lesa na objednávku začne pršet a ruka je mezi nohama. Omyl, nebude to tak jednoduchý, protože on je bílej a ona spolu s debilní prestižní rodinkou jsou rasisti naruby. Celej film se filozofuje s krávama kamarádkama o tom, jak se tmavá čistá čokoláda nemá míchat se světlou, ale nakonec POZOR SPOILER to musí bejt ten úžasnej zahradník, protože srdci a chlápkovi v bílej kápi neporučíš. Romantická hrůza! 20% ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

O komédii sa teda hovoriť vôbec nedá, tekže aj ten plagát je úplne mimo.......... Celý film sa tu v podstate rieši rasizmus resp. predsudky, v tomto prípade je to naopak ako býva zvykom - bieli sú v tu menšina. Myšlienka to zaujímavá, ale postupne sa z toho stal ničím vínimočný romantický film so záverom, ktorý je možno vidieť v x ďalších filmoch.......... Aspoň, že hudobný výber stál za to.......... ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Slušnej romantickej film. Naneštěstí komedie ani náhodou, zasmál jsem se přesně třikrát. Ovšem, a to naopak naštěstí, vyloženě trapných scén (které tento žánr bohužel často přináší) bylo stejně málo jako vtipných momentů. Ačkoliv se celým filmem nese závažné téma předsudků a diskriminace na základě rasy, tento je dle mého nijak zvlášť neřeší a slouží mu jen jako kulisa a zdroj dialogů;) Hlavní hrdinka docela kočka, děj v rámci možností nepředvídatelný, takže solidní film k odpočinku. ()

dinsdale 

všechny recenze uživatele

Navzdory průměrným hodnocením mě překvapila milá malá romance, s jednou předsudky a sociálním tlakem napumpovanou slečnou a pohodovým chlapíkem. Obzvlášť mě zaujal hudební podkres, resp. dost často žádná hudba nehrála, nechávala prostor zvukům přírody a života. Nezdálo se mi, že by to v té rasové otázce ("černošká daň") tlačilo na pilu, koneckonců o tom ten film byl, plus mi přišlo zajímavé vidět, že takhle uzavřeně třeba část společnosti pořád skutečně žije. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama