Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

petero 

všechny recenze uživatele

Keď manželia (Jane, Lane) nešťastnou náhodou skrížia cestu zabijakovi (Rourke) a jeho komplicovi (Levitt), využijú možnosť FBI na ochranu svedkov. Pre skúsených zabijakov však nie je problém zistiť ich nové identity. Vzťah dvoch rozdielnych vrahov a ich priateľky (Dawson) je prelínaný rozpadávajúcim sa vzťahom manželskej dvojici až do záverečnej konfrontácii... John Madden tentoraz opäť slabšie, už zo scenára bolo zrejmé že toto bude len malý film. Žiadny strhujúci thriller sa nekoná čo však nič nemení na fakte že ako taký nie je prehnaný a sympaticky ubehne aj vďaka veľmi slušnému obsadeniu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obsahově to žádná sláva nebyla - nájemný vrah a jeho amatérský pomocník honí manželský pár, který byl svědky jejich pokusu o zločin. Na druhou stranu to nemělo zbytečně přetaženou stopáž, takže to frčlo rychlým, nenudícím tempem. Mickey Rourke byl správný drsný zabiják a Joseph Gordon-Levitt parádně přehrával - jeho kreace s jelenem mě rozesmála. Naopak mi příliš neseděl Thomas Jane, jehož stavební dělník byl až příliš duchapřítomný. 50% ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velice slibný. Až příliš brzo se ale film zvrtne v tak nějak banální vyprávění bez zjevného dějového posunu, ve kterém se Mickey Rourke snaží vypadat jako indián a John Madden zjevně nemá jasno, jeslti chce vyprávět zabijácký opus magnum nebo prostoduché romantické drama. Skrze nezajímavé postavy tak sune příběh dopředu líně, bez nápadu. A relativně dobře budované finále zabije nechutným deus ex machina... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příšerně hrající Levitt úplně zruinoval šanci vnímat tenhle film nějak seriózně. Takže i přes solidní obsazení (samozřejmě nemyslím toho otravnýho Levitta) a přestože se postavy obou manželů chovají netradičně velmi realisticky a Rourkemu nájemný vrah sedne, nějak mě tenhle neoriginální příběh vůbec nezaujal. Věděl jsem, jak nečestné postavy dopadají, jak jsou dobré postavy po právu odměněny, takže jsem jen musel přežívat otravné scény Rourkeho s tím imbecilem a čekat, až se naplní klišé a dojde na typický konec. 2,5 hvězdičky, sorry Diano a Tomáši. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller načrtnutý podle béčkového scénáře. Staženo kvůli Mickey Rourkovi. Jeho chladnokrevný ledově klidný zabiják je na tomhle průměru nejzajímavější. Joseph Gordon-Levitt hrozně přehrával, ale zase mě párkrát rozesmál. Jinak nic, co by stálo za pozornost. Vůbec se nedivim, že to studio uložilo k ledu. Mickey tohle natočil ještě před Wrestlerem. Je to znát, když si sundá sako, jak je vyžranej. Johnyho Knoxvillea jsem vůbec nezaregistroval, buď jsem slepej, nebo jeho scénu vystřihli stejně jako šukačku Mickeyho s Rosario. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)
  • V čase 1:12:08-1:12:11 Carmen (Diane Lane) pripravuje jedlo na panvici, keď sa od sporáka otočí a podáva ho, je už na tanieri. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno