Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Robinsonovi se mi líbili i nelíbili. Líbil se mi ten pěkně vymyšlený příběh. Nevěnovala jsem tomu plnou pozornost a tak snad díky tomu jsem byla vývojem událostí trochu překvapená a to mile. Co se mi moc nelíbilo byla ta bláznivá vyplňující vata kolem. To se možná líbí dětem, ale na mě to už bylo příliš. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Kríza pokračuje. U Disneyho sa v tomto období asi fakt diali divné veci a boli problémy, pretože toto je už tretí animák po sebe, ktorý dopadol nadmieru nepodarene. Opäť tu máme podpriemerný scenár, ktorý je zhmotnený do ťažko pozerateľného, obsahovo nekonzistentného a minimálne zábavného filmu s nesympatickými postavičkami. Animácie sú tiež len priemerné, a ani hudba nie je to čo u filmov tohto štúdia bývala. 35%. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný animák, ale... Prečítal som si zopár názorov ľudí a musím sa s nimi stopercentne stotožniť. Detskému divákovi táto rozprávka dá absolútne minimum, keďže prelínanie časových rovín nemá šancu pochopiť a pre deti zaujímavých scénok tam bolo minimum. Ja ako dospelý divák som striedanie prítomnosti, minulosti a budúcnosti síce pochopil, no na môj vkus bol tento animák spravený dosť nesympaticky. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Walt Disney co to jako mělo být, to jsi nás chtělo nas*** :-) Rodiče se u toho zabijí a ději zblázní!!! Začátek je dobrý dost ale pak to s tím šasoprostorem a rodinou "bláznivou rodinou" abych byl přesnější to už je trochu přehnané, jste byli na drogách ne??!!! A další ta scéna s buřinkou to má být parodie na co?? Polepšete se a promluvte si do duše, nedivím se že jsou děti více agresivní, po tomhle... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Je to sice šílené a nesourodé, ale zároveň i strašně moc hravé a nápadité. Nebo počkat, ta šílenost je vlastně klad! A překvapil mě i zajímavý a (na dětský film) promyšlený děj a fungující emotivní scény sirotka hledajícího rodinu. Výtvarná stylizace se mi líbala, film odsýpal a nešikovný (domnělý) hlavní padouch bavil. Ale očividně film nesedne každému (viz hodnocení zde). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)
  • Slogan firmy dospelého Lewisa Robinsona - "Choď stále dopredu" (Keep moving forward) - bol zároveň životným krédom Walta Disneyho. (Smok)
  • Práva na knihu studio Disney původně zakoupilo se záměrem natočit hraný snímek. Pak ale námět objevilo oddělení celovečerních animovaných filmů a uvědomilo si, jak obrovský potenciál skýtá kombinace futuristického světa, který byl popsán v knize, a téměř neomezených možností dnešní filmové animace. (Siriuss)

Reklama

Reklama