Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztomilá animovaná komedie rodinného ražení, avšak spíše pro mladší diváky. Pokulhávající animace, malinko trapné dialogy a nepříliš zajímavý příběh. Paradoxní rozuzlení časoprostorových machinací se mi naopak líbilo, ač mohlo býti více promyšleno. Nicméně je to jedna z nejslabších kreslených záležitostí, které jsem za poslední roky viděl a nemohu jinak. Na Disneyovku celkem propadák.. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $97,822,171Tržby Celosvetovo $169,333,034Tržby za predaj DVD v USA $78,206,700 //počet predaných kusov 4,471,663║ Pri tejto rozprávke si veru moc srandy neužijete, je to akésy moc preplácené a nesúrodé. /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první pohled trochu jiná cesta, než jakou se většinou vydávají Disenyho pohrobci - emočně prázdná, chudá na humor, absentují zvířátka…….ano, absentují zvířátka a ačkoliv především při znárodnění Robinsons familly tvůrci až příliš zatlačily na pilu, je to zase jednou o lidech (i když trošku fantas-magorických). Tahle „taková normální rodinka“ je sice trochu odlišná, ale určitě ne animovaný propadák, jak by se dalo vyčíst z některých komentářů. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Animace slušná, námět taky, ale ten scénář... mravoučnost z toho filmu odkapává jako sliz. Je to tak maximálně pro děti od pěti do deseti, které se budou určitě bavit výborně, ačkoliv některé pasáže jsou hodně ujeté (pro ty menší nesrozumitelné), některé zase docela temné. A absence humoru mi u animáku tohoto typu přijde vyloženě smutná. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť tento animák nie je ľahká vec. Film má celkom sľubný úvod a záver, problém je v 60tich minútach medzitým. Tvorcovia sa tak veľmi snažili byť cool a originálni, až z toho vzišla nezmyslená chaotická miš-maš zlátanina, ktorá dokáže pobaviť nanajvýš 7 ročné deti. Je to škoda pretože potenciál tu bol. Pochváliť však musím najmä hudobnú zložku ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Práva na knihu studio Disney původně zakoupilo se záměrem natočit hraný snímek. Pak ale námět objevilo oddělení celovečerních animovaných filmů a uvědomilo si, jak obrovský potenciál skýtá kombinace futuristického světa, který byl popsán v knize, a téměř neomezených možností dnešní filmové animace. (Siriuss)
  • Film vznikal v době, kdy se šéfem Disneyho animačního oddělení stal John Lasseter z Pixaru. Na jeho popud režisér Robinsonových změnil dobrou polovinu téměř dokončeného filmu : přibyly nové postavy i zápletky. (Siriuss)
  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)

Reklama

Reklama