Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nedokoukal jsem, to bylo tak debilní, až to fyzicky bolelo. Knihy BN neznám a ztrácet s nima čas nebudu, obávám se, že jejich úroveň těm pseudofilmům, podle nich točenejm, odpovídá.

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Obdivujem Danicu Jurčovú. Zobrať takúto rolu zrejme nie je jednoduché. Z milučkého anjelika - cundrička na pohľadanie. Filozofický resp. mužský alebo najlepšie "môj odkaz " na tento film a tvorcom znie, keď  zoberieme pointu filmu , že ani jeden muž z tých myslím šiestich, jej nič nesľubovali po celý film a všetkým v pohodičke "dala" sama od seba.
ČIže aké Beštie. Marek Vašut asi jediné pozitívum.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tak to se divím,že to má tak málo percent...pro mě je to jeden z nejlepších českých filmů,Danica zahrála skvěle,a Roden samozřejmě jako vždy taky... 4*

robeto

robeto (hodnocení, recenze)

Upřímně si nemyslím, že by se tvůrci bůhvíjak překonali, ale zase tak zlé to není. Hudba není špatná, Roden je zajímavý, Vašut trochu přehrává, ale v mezích, Etzler i Matonoha mají dobrou vedlejší roli. A Hádek, Vondráček si své uhráli. Jurčová nemůže za to, že má hrát opravdu krávu - tady souhlasím se všemi názory, protože taková pipka co neví, co chce je za trest. Možná však není úplně tak výjimečným jevem... Film trpí tím, že je o ničem a blbě natočený - jednotliví milenci se tak prolínají-neprolínají, až se celý příběh podivně roztéká. Ale je mnoho větších hovadin, které nedopadli tak špatně v hodnocení, opravdu průměr na 2,5 hvězdy....

JenYann

JenYann (hodnocení, recenze)

"tři v jednom, to je jenom šampon..."........bohužel film je tak nějak nic v ničem a celkem o ničem....

Majduska

Majduska (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička za úžasnou chvilku Marka Vašuta převlečeného za páva...

david.poci

david.poci (hodnocení, recenze)

Obdivuju, že Bára Nesvadbová dokázala napsat knihu o ničem a stejně tak odvahu režisérky, že to nic dokázala zhmotnit v otravný, nudný a nic neříkající film o hlavní hrdince, která neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

První pocit: promarněná šance. Nebo jinak: nesourodost mezi promyšlenými záběry a scénářem+dialogy - interiéry - exteriéry - výběr kostýmů - musím říct, že pro mě: pastva pro oči, výběr herců dobrý a přece výsledek: strašný. Pocit trapnosti od začátku do konce - už po pár prvních sekvencích jsem vnímal: přihlouplé promluvy, postupně upadající do nehoráznosti - přesto jsem film "ustál" do konce kvůli hezkým záběrům - jaká škoda vynaloženého úsilí. Ale podobný pocit jsem míval u Jakubiska - zatíženost obrazovou kompozicí, výtvarnou kamerou a nulový zájem o dialogy a scénář. Zde navíc rušil i zvuk hlasu hlavní hrdinky, tzv. voice over - vnitřní hlas - hodně špatně nasnímaný až amatérsky působící - ten rozpor nechápu.

švajstřík

švajstřík (hodnocení, recenze)

Super film:-)Až na ten konec myslela jsem že ta Karolína zůstane s Rodenem.Ale to je jen taková maličkost.Marek Vašut mně hodně rozemál.Hlavně PÁV.I Matonoha nebyl špatný.Ty jeho kozy a kráva:-DFakt se mně to líbilo.:-)

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Nechápu účel tohoto filmu. Hlavní postava se chová jako prvotřídní supernaivní patnáctka a s inteligencí zavařovací gumičky. Dělá pořád dokola ty samé chyby jako debil. To není "pohled do duše české feministky". Takové kraviny jako ona si rozhodně nemyslím. A muži? Přehlídka exotických exotů. Jeden větší blbec než druhý. A to je taky nesmysl. Proč schématizuje? To se na nic lepšího nezmůže? Ten film totiž nic jiného než absurdní schéma nesmyslů není.

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Mě to nepřišlo trapné ani nudné. Docela jsem se pobavil. Hlavní herečka byla průměrná a to bylo přesně to co jsem potřeboval, aby mi krásně vyvstali ti magoři, co potkávala. Vašut úplně brutální. Bylo to všechno přehnané, ale přesto mi to přišlo reálné. Takovejhle zabedněnců jsem viděl dost a naivek dokonce i zažil.55%

 (hodnocení, recenze)

jednu hvězdičku za skvělýho Marka Vašuta jinak je to neskutečná trapárna

barabura

barabura (hodnocení, recenze)

jedna hvězdička za Rodena, protože to je můj oblíbenej herec. sice v tomhle hroznym filmu nemohl zazářit ani trochu, protože to je taková hovadina, že sem větší neviděla. celej film sem se jenom rozčilovala nad blbostí tý naivní prostitutky. dialogy nechápu, takhle se spolu lidi nebavěj. prostě zbytečnej blbej film

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

No hrůza-šílená nuda, divná herečka, Roden též nicmoc. Navíc ten děj byl divný...Nepochopila jsem, jak se někdo může chovat tak pitomě - byla jsem už šíleně zamilovaná,ale abych dělala takového věci,to ani náhodou. Taky existuje hrdost, ne?

MichalHajd

MichalHajd (hodnocení, recenze)

Tak toto je odporná trapošina. Jeden z filmov, ktoré som nedopozeral. Škaredá vychrtnutá hlavná "herečka" hrá dementné dievča ktoré reaguje na úchylácke správanie cudzieho chlapa ako sliepka. Popri tom akože pracuje na poste, kde treba mať rozum! Nedostatok inteligencie sa režisérka pokúsila nahradiť opakovaním erotických scén bez krásy a vkusu - nechápem, ako sa mohol pomerne dosť obsadzovaný herec ako Roden ponížiť a prijať úlohu v takom slabom filme. Okamžite jeho hodnota klesla. Nechcem byť antifeminista, ale zaujímavé na tomto braku je to, že predlohu napísala žena a film tiež režírovala žena.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NAD

NAD (hodnocení, recenze)

Zase jednou další česká blbost, tak bych tento kousek nazval. Hodně to napodobuje Román pro ženy, celé je to o jedné hloupé blondýně co hledá na zemi prince. Jediný obyčejný chlap na kterého narazí ji pochopitelně je ukradený, protože je prostě obyčejný. Můj tip je takový, že se tento brak s celkem početnou hereckou veličinou tipu Vašut, Roden, bude líbit snad jedině najivním krávám bez životních zkušeností. Film obsahuje v celé své ubohosti pár slušných gegů, kromě toho svoje role někteří herci taky odehrály obstojně. Jedinou skutečnou zajimavostí ve filmu pro mě ale zůstáva velice vzácná, jak jinak než endemitní ryba z jezera tanganika nosící jméno TROPHEUS MOORII. Skutečnost že se ale vyskytovala v tak odporně kíčovitém akvárku ovšem všechno stejně pokazila. Jediné co tento film zachránilo před mým verdiktem v provedení odpad, je právě tato ryba.

Lamanai

Lamanai (hodnocení, recenze)

Nějak jsem nepochopil, co mělo být sdělením filmu. Scénář je dynamický bohužel pouze v tom, že po prvních celkem slušných dvaceti minutách přijde nuda, kterou na chvilku rozpumpuje Vašutova živější postava, pak to zase padá. Trapnost konce nezná mezí, umělé pospojování dalších postav je vážně ubohé. Děj se vleče nesouvislými stezkami zvláštně pokroucené logiky a bizarně zmateného jednání hlavní hrdinky. Ono to má jen sto minut? Zdálo se mi, že to mělo minimálně dvě hodiny. Dabing "anglicky mluvících postav", ktteré se setkají na večírku, je zarážející a musí připravit horkou chvilku trapnosti i divákovi, který o angličtině četl jen v jakési pohozené encyklopedii. Už to tu padlo - ono to opravdu vypadá, že si filmový štáb udělal příjemnou dovolenou v Itálii a Anglii, protože těch pár scének by se mohlo klidně odehrávat u Máchova jezera a v Telči a sdělení by zůstalo stejně prázdné. Nějak jsem v tom filmu žádné silné pouto hlavní hrdinky k Alexovi necítil, jen zaslepenou naivitu a nebetyčnou hloupost, na kterou nakonec sama dojela. Prostě divný, co víc o tom říct!?

martasek

martasek (hodnocení, recenze)

"Není to vyloženě špatný film, ale rozhodně to není ani film dobrý." Tyhle recenzenty miluju.

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama