Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Je ten film o něčem jiným než o šoustání? I bezdějové porno má lepší děj, než tato podivnost. V hlavní roli kráva, která by zasloužila vyliskat, dá naprosto každýmu kdo si řekne a ještě má pořád plnou hubu chytrej keců, akorát nakopat prdel čůze. Radši si pustím péčko, tam vím na čem jsem, to je taky jenom o píchání, ale aspoň tam mám pořádný baby a ne nějakou vychrtlou slověnu, která ty slabý jedničky musela nabírat až na pupku. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ano tento snímek by se dal označit z prominutím za neskutečnou píčovinu, za prvé žánrově rozháraný, nejdřív se tváří jako vážný příběh o nešťastné lásce, pak přijde Vašut a je z toho groteska, pak Tomáš Matonoha a jeho statek a v tom všem se příběh snaží tvářit reálně, prosímvás:) ALE já se u toho gebil, nevím jestli tím jak je tento film blbý nebo co, scény s Vašutem mě dostávali do kolen, nevím zda je to úmyslně, ale to jak přehrává a gestikuluje je geniální, Denica Jurčová je moc hezká a líbil se mi její projev, i když místy spíš působila jako lehká děva, než nešťastná žena hledající lásku, ovšem tato složka filmu se mi také líbila, nejvíc ty prostřihy soulouží na statku (na pračce, ve chlívě..:) nemohu dát méně než 3, já se totiž místy opravdu bavil. PS: pokud tohle měl být feministický film, tak já nevim, ale tohle je podle mě pravý opak:) Chrocht domluvil sem... Myslím, že Hitman_47 to vystihl dokonale:) ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Jako parodie reklam á la Česká soda vynikající („Ahoj, já jsem Terry, nemáš ještě jednu?“), jako film bestialita, která by měla být zavřena do stejného útulku jako oba díly Playgirls. 15% Zajímavé komentáře: Tosim, pshimi, CheGuevara, novoten, wipeout, KatRi, Konopek, Piškotka, .maggie, gstudio ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čas: 30:01 a já se právě dívám, kdy už to bude končit. Zjištění mě deprimuje. Asi se budu muset ožrat a nebo začít film posouvat, protože přede nou jsou ještě další tři stejně dlouhé úseky. Ach. ~ Jsem ochoten přispět na stavbu svatostánku, zasvěcenému tlačítku Vpřed! ~~~ Festivalový anglický název "Bitch's Diary," je perfektní a trefný. Krom pár hereckých výkonů je tak jediným plusem promrhaných 111 minut (i když u mě byl film kratší, resp. rychlejší. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Spoilery - - Životně věrohodný motiv nerovného vztahu směřující kvůli nešťastným scénáristickým tahům nečekaně rychle až na dno. A s odstupem se musím přiznat, že mě takový vývoj opravdu mrzí. Nestačil jsem se totiž divit, když Karolína přijala Alexovo pozvání do Itálie a já všechna ta setkání na pláži, sex na skalách a nevyřčenou neintimnost prožíval s nimi. A ještě nějakou chvíli potom jsem tenhle pseudožánr "české sexuální drama" měl pořád zvláštním způsobem pod kůží. Asi už stárnu, ale právě tady jsem zjistil, že i v českém filmu se životní pravdy najdou a odpověď Čvančarové "Jenže ty chceš všechno: Lásku, vášeň, intelekt, to nejde." jsem si ještě nějakou chvíli chtě nechtě opakoval. Všechno skončilo s druhým rozchodem a Karolíninou proměnou do "bestie". Najednou všechno chytne zkratkovitý ráz a začne se klasicky přehrávat do figurek. Proto není jakákoli šance vidět postavu Marka, protože to je jenom "Matonoha co má rád krávy", to samé platí i o otřesně napsaném i zahraném charakteru ministra, který většině utkví jenom jako "Vašut hraje jako debil a nosí paví ocas". A tím vším se hlavní hrdinka prokouše až ke konci, který znovu vezme tak rychlý spád, že jsem jenom sotva stačil zamrkat. Ten prapodivný happyend jsem byl připravený ochotně skousnout, smířit se s filmem a předchozí střídaní všeho, co chodí a má kalhoty, dokonce odpustit. Jenže nakonec se tvůrkyním ukázkově povedlo zničit všechno, co bylo do té doby řečeno. A to poslední minutou, de facto poslední větou. Tomuhle já nevěřím. Od romantického dramatu přes supertrapný pokus o komedii až k feministické pochodni naděje? Takový konec asi divačky s čerstvě zlomeným srdcem přivítají jako nový obzor, ale ostatní tuhle vypočítavost musí cítit jako zradu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama