Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem mužského pohlaví, přečetl jsem dvě knihy od Barbary Nesvadbové a zhltnul jsem je během dvou cest vlakem. Když jde do kin nějaké filmové zpracování literárního díla, rád si jej nejdříve přečtu. V tomhle případě si myslím, že režisérka nic nepokazila. Jen nechápu, proč paní spisovatelka prosazovala do hlavní role Ester Geislerovou, Danica Jurčová je mnohem zajímavější typ. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ano tento snímek by se dal označit z prominutím za neskutečnou píčovinu, za prvé žánrově rozháraný, nejdřív se tváří jako vážný příběh o nešťastné lásce, pak přijde Vašut a je z toho groteska, pak Tomáš Matonoha a jeho statek a v tom všem se příběh snaží tvářit reálně, prosímvás:) ALE já se u toho gebil, nevím jestli tím jak je tento film blbý nebo co, scény s Vašutem mě dostávali do kolen, nevím zda je to úmyslně, ale to jak přehrává a gestikuluje je geniální, Denica Jurčová je moc hezká a líbil se mi její projev, i když místy spíš působila jako lehká děva, než nešťastná žena hledající lásku, ovšem tato složka filmu se mi také líbila, nejvíc ty prostřihy soulouží na statku (na pračce, ve chlívě..:) nemohu dát méně než 3, já se totiž místy opravdu bavil. PS: pokud tohle měl být feministický film, tak já nevim, ale tohle je podle mě pravý opak:) Chrocht domluvil sem... Myslím, že Hitman_47 to vystihl dokonale:) ()

Reklama

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Je ten film o něčem jiným než o šoustání? I bezdějové porno má lepší děj, než tato podivnost. V hlavní roli kráva, která by zasloužila vyliskat, dá naprosto každýmu kdo si řekne a ještě má pořád plnou hubu chytrej keců, akorát nakopat prdel čůze. Radši si pustím péčko, tam vím na čem jsem, to je taky jenom o píchání, ale aspoň tam mám pořádný baby a ne nějakou vychrtlou slověnu, která ty slabý jedničky musela nabírat až na pupku. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu velice rozporuplnej pocit. Na jedný straně poměrně zajímavej příběh s komplikovanejma hlavníma postavama a Roden:o), na straně druhý velice hloupě napsané dialogy, které navíc zní, jakoby je dabovali v 80 letech. Snímek je taky dost roztaženej do šířky, zbytečně moc epizodních postav a nepodstatných scén. Ubrat třičtvrtě hodiny by bylo to nejlepší, co by režisérka mohla udělat. Takže: klidně víc takových - jen proboha schopnější filmaře.... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Filmografii Ireny Pavláskové moc zmáknutou nemám, ale rád bych věřil, že její starší filmy se od Bestiáře liší jako den a noc. Solidní herci, solidní kamera a solidní kulisy... a výsledek přesto díky mizernému scénáři a odfláknutým postsynchronům vypadá neskutečně prázdně a hloupě. Pokus o emancipované glosování prostřednictvím novopečené "bestie" se zkrátka nedaří a zůstává tak jen úsměvný brak, oslazený hezkými záběry a tuctem nezúčastněně nasnímaných souloží. Hodnotu to má jen pro někoho, kdo nevěří tomu, že když máte dobrý štáb a dobré herce, pořád ještě můžete natočit hroznou hovadinou. Můžete. A jakou! (3/10) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Šéfredaktorku si zahrála sama autorka knihy i scénáře Bára Nesvadbová. Při postsynchronech ji však nadabovala Dagmar Čárová. Režisérka filmu Irena Pavlásková si zde také zahrála a sice návštěvnici na večírku v Itálii. (funhouse)
  • Při nahrávání postsynchronů ne každý herec namluvil svou roli. Danicu Jurčovou a Andreu Novákovou nadabovala Andrea Elsnerová, jelikož Jurčová je Slovenka a u Novákové se tak sjednotil hlas postavy. Michala Dočolomanského nadaboval Ladislav Županič, opět kvůli tomu, že je Slovák. Evu Sitteovou a Báru Nesvatbovou nadabovala Dagmar Čárová. Sitteovou kvůli jejímu dlouholetému exilu v zahraničí a ztrátě českého akcentu a Nesvatbovou kvůli nezkušenostem s dabováním. A Barboře Beťákové propůjčila hlas Nikola Votočková ze stejného důvodu, jako u Jurčové a Dočolomanského. (funhouse)
  • Film byl celý natočen s pomocným zvukem, tedy všechny dialogy, ruchy apod. byly nahrány podruhé ve studiu a poté dodatečně přidány. (camper)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama