Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se zajímavě tvářící se film stane karikaturou sebe sama, je to na pováženou. Jindy velmi uvědomělá Pavlásková se začíná film od filmu horšit a posílá k divákům nehotové patvary, které sice mají stále kvalitní herecké obsazení, ale neumí přijít s něčím, co by nebylo zmar, neumětelství a smíření se s naprosto mylnou koncepcí filmu jako celku. Když se hercům daří i ve scénách, které zavání improvizací, lze to vnímat jako pozitivní klad, ale když po skončení filmu ani jedna ze scén nerezonuje ve mně, jak by mohla nebo měla, tak lze napsat jen jediné. Pavlásková film nezvládla a natočila ho tak, jak bych od ní nečekal. Povrchně a na hony vzdálený jejím vytříbeným schopnostem originální režisérky. Je z toho slabý film bez ozvěny obsahující několik zdařile zahraných scén, ale dohromady ani nevím, o čem to bylo, respektive co tím autorka chtěla říct. Jako celek to zůstává pod průměrem české filmové tvorby a zaniká v ní. 40% ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Mě snad ta politika začíná srát.. Co já budu dělat ?!" ;) Vašutova pasáž s pavím pozadím patří zřejmě k tomu nejděsivěji bizarnímu, co tuzemská kinematografie za poslední dekádu stvořila, na umělohmotně neživém Bestiáři však pravděpodobně nejvíce irituje, že se rovněž nese jako páv, ale jako filmové sebeparodické zlo s těmi nejsterilnějšími erotickými scénami, jaké jsem viděl, budí snad jen znechucený úšklebek.. Jednomu musí být nesmírně líto tradičně skvostného Karla Rodena, jehož postava jako snad jediná nepůsobí jako přepjatá karikatura, když z úst musí vypouštět nablblé telenovelácké dialogy.. Danica Jurčová, s níž podobný příběh stojí a padá, i dík postsynchronům zoufale špatná a mimo, zato sebevědomá režisérka Pavlásková na absolutním tvůrčím dně.. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Nudný a stupidní film, který je NAPROSTO o ničem! Žádný děj, tady nefunguje vůbec nic. Celý film jen spí se třemi muži a nakonec zůstane sama, takhle jsem se u filmu nenudil hodně dlouho. Jednu hvězdu dávám za pár vtipů, které ve filmu padly a za Marka Vašuta jako ''páva'', sice jsem si zakroutil hlavou, ale pobavilo mě to.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čas: 30:01 a já se právě dívám, kdy už to bude končit. Zjištění mě deprimuje. Asi se budu muset ožrat a nebo začít film posouvat, protože přede nou jsou ještě další tři stejně dlouhé úseky. Ach. ~ Jsem ochoten přispět na stavbu svatostánku, zasvěcenému tlačítku Vpřed! ~~~ Festivalový anglický název "Bitch's Diary," je perfektní a trefný. Krom pár hereckých výkonů je tak jediným plusem promrhaných 111 minut (i když u mě byl film kratší, resp. rychlejší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bestseller Barunky Březinové aneb bídný bolehlav Bestiář.. Česká kinematografii se posunula na žebříku vedoucím do smrduté jímky zase o stupínek níž. Autoři jako by nevěděli, co chtějí natočit, protože nejdříve řeší v docela vážné rovině partnerské vztahy, načež prudce přeladí na komediální notu, které se však nikdo nesměje a vzniká tak absolutně nefungující spojení, jenž za pár minut vyšumí jako Celaskon. A zbude jen další Vašutův Pažout v mutaci Románu pro ženy. Tentokrát na hřadle.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Název filmu byl prý zvolen jednak podle středověké knihy o zvířatech a jejich chování a jednak podle sbírky básní Guillauma Apollinaira. (Olík)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama