Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

sharky 

všechny recenze uživatele

50% Dobrá reklama na sex, určitě na něj po shlédnutí dostanete chuť, ale jako film nic moc. Ono je dost obtížné natočit kvalitní film, podle knihy mizerné spisovatelky. Irena Pavlásková příběh hodně poupravila, ale kýžený výsledek se nedostavil. První půlhodina s Karem Rodenem v roli mírně úchylného českého Jamese Bonda a dovolenou u moře má 4hvězdičkový potenciál, že čekáte, co dobrého se z toho vyvrbí, ale pak nastoupí trapný marek vašut předvádějící tokajícího páva s velkými pery na zadku, vy se zasmějete, ale řeknete si, jestli náhodou promítač nepřepnul na jiný film a tenhle pocit vám vydrží až do konce, kde už to bohužel je mnohem víc trapné než vtipné. Shrnuto: děj vyznívá v závěru tak nějak o ničem, roden je hodně solidní, vašut příšerně přehrává, matonoha je spíš trapný, etzler se před kamerou jen mihne, hádek hraje ze všech jednoznačně nejlíp a danica jurčová má pěkné tělo, ale její tričko bez podprsenky vyznívá dost samoúčelně a k postavě na začátku filmu nějak nepasuje. hřebíčkem do rakve jsou špatně nasazené/natočené postsynchrony, hlas jinak skvělé dabingové herečky andrey elsnerové k danice vůbec nepasuje, synchron nesedí, dagmar čárová, která mluví matku mluví ještě jiné postavy v pozadí, ladislav županič sice už namlouval michala dočolomanského v tajemném hrdu v karpatech, ale příliš přehrává, františek němec to v adéle a perníkové věži zvládal lépe atd. Na 3 hvězdičky, těch pár dobrých vtipů a solidní rozjezd nestačí. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

10 % - Ostudná záležitost, která nepatří na plátna kin, ale maximálně na obrazovky TV Nova. Nulový, nudný děj, motající se neustále v kruhu - první hodinu sledujeme jeden vztah, patologický od samotného počátku, a otupělé počínání hlavní hrdinky. Ve druhé hodině přibudou vztahy další, už v trapně-groteskní rovině. Je to pořád na jedno brdo, posuny v "ději" jsou čitelné jako strojopis a vůbec ničím nepřekvapí. Hrdinové vycházejí z příběhu prakticky nezměněni. Film má špatné dialogy, které by člověk z masa a kostí nikdy nevypustil z pusy, mizernou režii, která neví kudy kam. Téměř všechny mužské postavy jsou směšné karikatury, což podtrhuje Vašutův pozérský ministr. Pokusy o fóry jsou trapné až na dřeň. Film se snaží tvářit vážně a jako z reality, ale tím jen umocňuje celkovou směšnost. Totální trefou vedle byly kompletní postsynchrony, z nichž nejvíc za uši tahá nepovedený dabing hlavní herečky Danici Jurčové. To udeří do uší hned při prvním záběru. On vůbec celý tenhle film je pořádnou fackou do divákovy tváře, zcela stejného kalibru jako Román pro ženy... ()

Reklama

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu vládne zlo, tak ruce pryč. Moc keců sexu škodí a tomuhle filmu taky. Jeden velmi špatný film. Jedna nekonečně dlouhá reklama. Jedno nekvalitní dabingové cvičení. Cítil jsme odpor a přímo fyzickou bolest, kterak na mně prostupovala z televizní obrazovky. Konce filmu se dožijí jen ti opravdu silní. A takové znesvěcení si Filozofická fakulta nezasloužila. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Bestiář je skvělým názvem pro tento počin. Na divákovi tady bylo spácháno těžké zvěrstvo a jsem jedině rád, že jsem nikdy nebyl postižen nápadem přečíst si knižní předlohu. Hlavní hrdinka je strašná ... blbka, dovolil bych si odhadnout, že Barbara Nesvadbová asi hodně ujížděla na Sexu ve městě, a z toho, co se v něm naučila, se následně vypsala. Hovadina to byla děsivá, hned v úvodu, když začalo foukat a pršet mě zaujalo, že si Karolína v jednom záběru nese papíry, které v dalším záběru záhadně zmizí, aby je nakonec zase měla, to byl moc hezký výkon. No, ale alespoň jsem se projel v Seatu, poslechl si Impuls a v Etzlerově koupelně si prohlédl kompletní řadu výrobků z katalogu Avon. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Irena Pavlásková .. Naivkář. Tak tohle je kopanec do koulí. Jenže do ženských (obrazně). Ona totiž spisovatelka spolu s Pavláskovou udělala z hezkých českých holek doslova blbý děfky aneb jak se ve filmu říká, i slepice jsou na tom lépe než ženy. A já doteď myslel, že to je obráceně. Docela hloupý a otravný film bez větší porce humoru či cynismu. To už je i Román pro ženy lepší film a to po všech stránkách. 30%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • Při nahrávání postsynchronů ne každý herec namluvil svou roli. Danicu Jurčovou a Andreu Novákovou nadabovala Andrea Elsnerová, jelikož Jurčová je Slovenka a u Novákové se tak sjednotil hlas postavy. Michala Dočolomanského nadaboval Ladislav Županič, opět kvůli tomu, že je Slovák. Evu Sitteovou a Báru Nesvatbovou nadabovala Dagmar Čárová. Sitteovou kvůli jejímu dlouholetému exilu v zahraničí a ztrátě českého akcentu a Nesvatbovou kvůli nezkušenostem s dabováním. A Barboře Beťákové propůjčila hlas Nikola Votočková ze stejného důvodu, jako u Jurčové a Dočolomanského. (funhouse)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama